« Zpět

Nakupujte na internetu s kartou bene+ od GE Money Bank a získáte 10 % zpět

| 14. října 2014 - 9:00 | Zprávy | Karty

Zákazníci mohou získat na čtyři měsíce mimořádné odměny ve věrnostním programu bene+, pokud si v říjnu 2014 pořídí kreditní kartu MoneyCard Plus od GE Money Bank. Vybrat si mohou ze tří balíčků odměn a výrazně si tak zlevnit vánoční nákupy. Vedení karty je navíc na první rok zcela zdarma.

„Chtěli jsme klientům nabídnout benefit, který jim zpříjemní blížící se předvánoční nákupy. Mimořádné odměny jim spouštíme na čtyři měsíce, zákazníci je tak využijí i v povánočních slevách,“ říká Alena Nekulová, produktová manažerka kreditních karet GE Money Bank. „Hlavní výhodou nabídky pro naše nové zákazníky je, že mimořádné odměny se vztahují na veškeré zboží bez omezení. Pokud si tedy zákazníci aktivují mimořádné odměny v obchodech s potravinami a vyberou si například novou televizi v hypermarketu, 5 % z ceny nákupu od nás automaticky získají zpátky,“ dodává Alena Nekulová.
 
Zákazníci si sami mohou určit, zda budou mít zájem o 10 % zpět za každý nákup na internetu, 8 % zpět z nákupů v lékárnách, drogeriích a parfumeriích nebo 5 % odměny v obchodech s potravinami.
 
Vybere si každý
Pokud klienti zvolí odměny v obchodech s potravinami, získají 5 % z nákupu zpět za všechny platby v hypermarketech, supermarketech, ale i v malých večerkách i jednotách. V řetězcích Globus jsou odměny dokonce ještě o procento vyšší a dosahují 6 % z každé platby. Výhodné nákupy čekají i zákazníky, kteří si vyberou navýšené odměny v lékárnách, drogeriích a parfumeriích ve výši 8 %.
„Mimořádné odměny se totiž sčítají s odměnami od stávajících partnerů v programu bene+. Například v prodejnách Marionnaud tak zákazníci dostanou zpět dokonce 17 %,” vysvětluje Alena Nekulová z GE Money Bank.
 
S MoneyCard Plus až třetinu z nákupu na internetu zpět
Odměny ve výši 10 % mohou čerpat zákazníci, kteří si zvolí balíček odměn za všechny nákupy kartou na internetu. Při nákupech u některých partnerů bene+ mohou díky standardním benefitům klienti získat další procenta navíc. Standardní slevy u partnerů bene+ se přičítají. Odměny se tak mohou vyšplhat až k mimořádným 39 %. Mezi partnery bene+ je aktuálně celkem 35 e-shopů. V internetovém obchodě Husky mohou klienti získat díky standardním i mimořádným odměnám zpátky celkem 19 % z každé platby, na webu Neoluxoru pak 15 % ze všech transakcí.
 
Nabídka je spuštěna na všech kreditních kartách MoneyCard Plus
Nabídka mimořádných odměn je spuštěna na všech kreditních kartách MoneyCard Plus, které si klienti pořídí od 1. 10. do 31. 10. 2014. Měsíční limit u všech balíčků mimořádných odměn je stanoven na 500 Kč, za čtyři měsíce mohou na mimořádných odměnách získat až 2000 Kč. Standardní odměny ve výši 1 % - 30 %, které klienti získávají za všechny platby v obchodech i na internetu, se do limitu nepočítají a jsou neomezené, takže skutečná výše nasbíraných odměn může být pro zákazníky ještě vyšší.
 
Odměnou jsou reálné peníze 
Nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v Česku bene+ je automatickou součástí všech kreditních karet MoneyCard Plus. V programu je již přes 200 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 35 internetových obchodech. Hlavní výhodou věrnostního programu bene+ je, že klienti získávají odměnou reálné peníze, jejichž celková výše není nijak omezena. U partnerů bene+ dostávají klienti peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu, u ostatních obchodníků a na internetu pak získávají zpět 1 % z každé platby. 
 
Další akční slevy
Do programu letos přibyly akční slevové kupony, které si mohou vytisknout a použít všichni uživatelé bankomatů GE Money Bank. Od října jsou v nabídce například sleva 100 Kč na večeři ve více než 500 restaurací Restu, 20% sleva na vybraný produkt v Pet Center a od 20. 10. se přidává 15% sleva na vše od knihkupectví Neoluxor. Tyto slevy se navíc zvyšují o odměnu za platbu kartou s programem bene+. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, BENU Lékárny, Datart, Neoluxor tak i malí regionální obchodníci.
 
Placení kartou MoneyCard Plus je bezpečné
GE Money Bank využívá technologii 3D Secure, která brání zneužití karet u internetových plateb. Banka také nabízí klientům další bezpečnostní prvky včetně možnosti dočasně si kartu zablokovat, omezit online platby nebo výběry z bankomatů v zahraničí. Zákazníci mají o všech transakcích dokonalý přehled díky Internet Bance, která je ke kreditním kartám spuštěna automaticky a zdarma.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.