« Zpět

MoneyCard Fix – první kreditní karta s pevnou měsíční splátkou a na tři měsíce bez úroků

| 3. září 2014 - 10:08 | Zprávy | Karty

GE Money Bank nabízí novou kreditní kartu s pevnou výší měsíční splátky. Klienti s kartou MoneyCard Fix budou každý měsíc splácet stejnou částku i v případě, že kartu intenzivně využívají a vyčerpají vyšší obnos. Díky tomu už dopředu ví, s jak vysokou splátkou mají ve svém rozpočtu počítat. Zároveň karta nabízí standardní až 50 dní dlouhé bezúročné období, které mohou klienti využít a celou částku nebo její část splatit v jeho rámci. Klienti, kteří podepíšou smlouvu do 30. září, navíc získají kartu na první tři měsíce zcela bez úroku.

„Chtěli jsme zákazníkům nabídnout produkt, který spojí flexibilitu běžné karty, bude maximálně přehledný a klientům poskytne jistotu v podobě fixní měsíční splátky,“ říká Iva Štylerová, senior manažerka retailových produktů GE Money Bank. „Kreditní karta MoneyCard Fix je velmi jednoduchá. Klienti si zvolí maximální úvěrový rámec a splácet mohou pravidelnou minimální splátkou ve výši 5 % z celkového úvěrového rámce. Za aktivní využívání karty navíc zákazníky odměníme odpuštěním poplatků za vedení karty, ale také za výběry z bankomatů GE Money Bank,“ dodává Iva Štylerová.
 
Výběry z bankomatu kreditní kartou bez poplatků
Pokud klienti vyčerpají v jednom měsíci alespoň 3000 Kč, banka jim odpustí nejen poplatek 49 Kč za vedení karty, ale dokonce i za výběry hotovosti z bankomatů GE Money Bank ve výši 89 Kč. Kdo kreditní kartu aktivně využívá, může tak s MoneyCard Fix výhodně vybírat i z bankomatů.
 
Zákazníci chtějí pevné měsíční splátky
Kreditní karta MoneyCard Fix splňuje požadavky klientů, kteří jsou zvyklí na pravidelné měsíční splátky a chtějí si dopředu plánovat svůj rozpočet. Nová kreditní karta jim zároveň umožní čerpat i splácet dle svého uvážení. Svoje výdaje vidí klienti pravidelně na měsíčním výpisu či ve své Internet Bance. Ke kartě lze snadno zřídit inkaso či trvalý příkaz k úhradě.
 
Dodatkové karty zdarma
Klienti mohou požádat o další dodatkové karty pro rodinné příslušníky i pro další osoby, které žijí ve stejné domácnosti, a to již od 15 let věku. Držitelé dodatkových karet čerpají stejné výhody jako držitelé hlavní karty. O vydání dodatkové karty mohou klienti požádat na některé z poboček GE Money Bank.
 
bene+: peníze zpět a slevy na zboží v jednom
Na kreditních kartách MoneyCard Fix je automaticky spuštěn nejrozšířenější věrnostní program na platebních kartách v Česku bene+. Věrnostní program získal v Česku přes 160 partnerů, klienti tak mohou výhody čerpat ve více než 1600 kamenných provozovnách a 31 internetových obchodech. U partnerů bene+ dostávají zákazníci peníze zpět za každou platbu kartou, a to až do výše 30 % z částky nákupu. Celková výše odměn není nijak omezena. Nově do programu přibyly také akční slevové kupony. Partnery bene+ jsou jak velké řetězce typu Globus, Agip, Datart, BENU Lékárny, tak i malí regionální obchodníci.
 
Více informací naleznete na webu https://www.gemoney.cz/lide/karty/kreditni-karty.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.