« Zpět

Volksbank CZ nabízí všechny hypotéky a americké hypotéky za 1 korunu

| 17. ledna 2013 - 12:41 | Zprávy | Hypotéky

Volksbank CZ v lednu přichází s akcí „Hypotéka bez starostí“. Klientům, kteří chtějí koupit nemovitost k následnému pronájmu, nabízí atraktivní úrokovou sazbu 3,49 % p.a. s pětiletou fixací. Hypotéku na koupi nebo refinancování bytového domu mohou klienti získat při stejné fixaci již za 3,99 % p.a. Nabídku zajímavých úrokových sazeb podporuje i aktuální zpracovatelský poplatek ve výši 1 koruny. Ten platí i pro další typy standardních hypotečních úvěrů a amerických hypoték. Akční nabídka platí do 31. ledna 2013.

 

 

„Aktuální akční nabídkou se snažíme rozšířit služby pro hypoteční klienty a cílit i na ty, kteří uvažují o koupi nemovitosti k následnému pronájmu anebo chtějí investovat do bytového domu,“ říká Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a doplňuje: „Abychom podpořili již tak atraktivní úrokové sazby, nabízíme k nim ještě bonus v podobě korunového zpracovatelského poplatku, díky němuž může klient ušetřit až patnáct tisíc korun. Věřím, že tato kombinace dokáže oslovit váhavé klienty, kteří v současné době přemýšlejí o nákupu nemovitosti.“
 
V rámci komplexní nabídky hypotečních úvěrů od Volksbank mohou klienti získat úvěr i bez doložení příjmů, a to již za 4,99 % p.a. Mohou také využít čerpání úvěru bez dokládání faktur, čerpat hypotéku na základě návrhu na vklad zástavního práva zdarma nebo využít možnosti mimořádné splátky mimo fixaci do výše 10 % aktuálního zůstatku jistiny bez finančních sankcí.
 
Účel Fixace Doložení příjmů Úroková sazba (p.a.)
Koupě/refinancování
nemovitosti k pronájmu
5 let ANO 3,49 %
Koupě/refinancování 
bytového domu
5 let ANO 3,99 %
Hypotéka bez 
doložení příjmů
 5 let NE 4,99 %

... pro garanci atraktivního úročení je podmínkou zasílání mzdy na Volksbank Osobní konto.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.