« Zpět

Úvěry na bydlení od ČSOB se přizpůsobí přáním klienta

| 6. května 2013 - 10:58 | Zprávy | Hypotéky

ČSOB Hypotéka a ČSOB Půjčka na lepší bydlení v nové kampani kromě výhodných úrokových sazeb nabízí i další možnosti nastavení úvěru podle přání každého klienta. Dle individuálních potřeb bude možné sjednat slevu z úrokové sazby u hypoték o 0,1 %, zpracování úvěru zdarma nebo mimořádné splacení zdarma. Klient si může vybrat jednu z nabízených možností. Kampaň na podporu financování bydlení na míru odstartovala ve čtvrtek 2. května a potrvá až do konce června.

 

„Jaro je každoročně obdobím se zvýšeným zájmem o hypoteční úvěry a letos tomu není jinak, a proto přicházíme se zvýhodněnou nabídkou. Díky kombinaci nízkých úrokových sazeb a výhodných cen nemovitostí vnímá mnoho klientů nynější období jako ideálním k pořízení vlastního bydlení financovaného za pomoci hypotečního úvěru. Díky novým výhodným nabídkám od ČSOB je úvěr na bydlení dostupnější než dříve a na vlastní bydlení může pomýšlet téměř každý,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka útvaru Úvěrové produkty a hypotéky ČSOB.
 
Vylepšená Půjčka na lepší bydlení umožňuje klientovi lépe si nastavit výši splátky rozložením splácení až na 12 let. Nově je také možné půjčku poskytnout i na zahradní domek, příjezdovou komunikaci nebo na nákup a úpravu sklepních prostor.
 
Kampaň přináší řadu dalších bonusů. Klienti po sjednání Půjčky na lepší bydlení nebo hypotéky získají certifikát na slevu na nákup v SIKO Koupelny. Výše slevy je 15 % na koupelnový nábytek a 5 % nad rámec standardních slev na sortiment kuchyní.
 
Akční nabídky se kromě hypotéky a Půjčky na lepší bydlení vztahují i na Půjčku na cokoliv a Konsolidaci.
 
Kampaň potrvá od 2. května do 28. června. O nabídce bude ČSOB informovat prostřednictvím rádia, tisku, billboardů, internetu a dalších komunikačních kanálů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.