« Zpět

UniCredit Bank přichází s nejvýhodnější nabídkou fixních hypoték na koupi rodinného domu či bytu a pro refinancování

| 14. července 2014 - 12:06 | Zprávy | Hypotéky

Aktuální průměrná sazba hypoték na českém trhu stále klesá, pohybuje se nyní okolo 2,8 % p.a. V současné době banka nabízí výhodné hypotéky zejména na koupi rodinných domů či bytů nebo refinancování. Hypotéky s pětiletou fixací banka nabízí za pouhých 2,2 % p.a. a hypotéku na 3 roky s úrokovou sazbou 2,1 % p.a. U dvouleté hypotéky srazila UniCredit Bank sazbu dokonce až na 1,99 % p.a., což je aktuálně nejvýhodnější fixní hypoteční úvěr na českém trhu.

„Sjednat si hypotéku nebylo nikdy jednodušší a také výhodnější než dnes. I konzervativní klienti, kteří preferují úvěr s víceletou fixací, už mohou dosáhnout na sazby, které se blíží 2 %, zatímco mírné oživení ekonomiky se ještě nepromítlo do cen nemovitostí. Využít této příležitosti by měli co nejdříve všichni, kteří dosud odkládali řešení otázky vlastního bydlení,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.
 
Právě koupě domů, bytů či pozemků nebo refinancování hypoték jsou případy, na které se UniCredit Bank nyní nejvíce zaměřuje.
 
Při refinancování hypotéky a sjednání pojištění pro případ neschopnosti splácet, poskytuje UniCredit Bank akční bonus – zajištění odhadu nemovitosti zdarma.
 
V případě tříletých a pětiletých hypoték došlo k skutečně radikálnímu snížení sazeb, hypotéka s dvouletou fixací je s úrokovou sazbou 1,99 % p.a. aktuálně nejvýhodnější na českém trhu fixních hypoték.
 
Společně s atraktivní úrokovou sazbou mohou klienti využít i dalších výhod. U nově nabízené hypotéky či u refinancování není účtován poplatek za správu a vedení úvěru. Banka při refinancování akceptuje původní odhad nemovitosti. Další související výhodou je zavedení U konta, tedy běžného účtu, díky kterému většina nově příchozích klientů také výrazně ušetří.
 
UniCredit Bank je aktuálně čtvrtou největší bankou v zemi, která poskytuje širokou škálu hypotečních produktů prostřednictvím svých expertů v celé pobočkové síti UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres včetně distribuční sítě svých partnerů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.