« Zpět

UniCredit Bank přichází na trh s PRESTO Půjčkou na bydlení - nabídne až milion korun bez zajištění

| 1. března 2016 - 9:23 | Zprávy | Hypotéky

Rekonstrukce domácnosti, koupě chalupy, ale i zasíťování stavebního pozemku či pořízení družstevního bytu, to vše nabídne PRESTO Půjčka na bydlení od UniCredit Bank. Stačí, když klient během šesti měsíců od načerpání úvěru prokáže účel zapůjčených prostředků, a má doslova vymalováno. PRESTO Půjčka nabízí až 1 milion korun, a to zcela bez zajištění. Půjčit si lze až na 120 měsíců za úrokové sazby již od 4,9 % p.a.

V letošním roce se očekává, že se do větší rekonstrukce svého bydlení pustí na 20 tisíc českých domácností. Pokud navíc přihlédneme k faktu, že v České republice stále existuje přes 480 tisíc družstevních bytů, kterých financování tradičním hypotečním úvěrem je složité, má trh pro výhodné spotřebitelské půjčky na bydlení potenciál až několika desítek miliard korun ročně.

„Přicházíme se skvělým řešením pro všechny, kteří plánující výdaje spojené s bydlením - například na rekonstrukci bytu, odkoupení bytu do soukromého vlastnictví či převod družstevního podílu. Jako první banka na trhu poskytneme klientům půjčku na bydlení bez zajištění do výše 1 milionu korun a s bezkonkurenčním úrokem od 4,9 % p. a.,“ říká Dalibor Mička, ředitel pro financování domácností UniCredit Bank.

S PRESTO Půjčku na bydlení tak lze získat až 1 milion korun na všechny potřeby spojené s bydlením včetně kombinace více účelů. Banka přitom nevyžaduje zajištění nemovitostí, stačí do šesti měsíců doložit účel prostředků. Do 350 tisíc korun není ani zapotřebí spolužadatele. Doklady mohou být datovány až rok před čerpáním úvěru. Půjčit si lze až na 120 měsíců za jedinečnou úrokovou sazbu již od 4,9 % p.a. Správa a vedení úvěru je zcela zdarma.

Produkt vychází z oblíbené neúčelové PRESTO Půjčky. Nabízí proto výhody s ní spojené, například možnost odložit až 5 měsíčních splátek. K PRESTO Půjčce na bydlení lze rovněž zřídit výhodné pojištění nebo jedinečný bezpoplatkový účet U konto - uvedené produkty však nejsou podmínkou pro získání výhodné úrokové sazby.

Novou PRESTO Půjčku na bydlení můžete získat na všech pobočkách UniCredit Bank či UniCredit Bank Expres.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.