« Zpět

Sberbank hypoteční dny v červnu přinášejí praktické výhody

| 5. června 2013 - 12:42 | Zprávy | Hypotéky

Sberbank pokračuje v atraktivní nabídce hypoték s mnoha praktickými výhodami pro klienty. V rámci červnové akce Sberbank hypoteční dny mohou žadatelé o půjčku získat zajímavé bonusy.

Klientům, kteří si sjednají hypotéku v rámci akce Sberbank hypoteční dny, banka nabízí možnost výhodně bydlet již v červnu. Nabídka platí pro dva produkty – Hypotéku bez starostí, která má jednu z vůbec nejnižších úrokových sazeb na trhu ve výši 2,89 % p. a., a Refinancování bez starostí. Až do 30. června Sberbank současně poskytuje odhad nemovitosti pro refinancování hypotéky zcela zdarma. Klient si nechá zpracovat odhad a Sberbank mu zpětně, oproti faktuře, vrátí náklady do výše 2500 Kč za byt a 3500 Kč za dům. Klienti jistě uvítají i nulový poplatek za vedení úvěrového účtu, což v dlouhodobé nabídce bank v ČR ještě není běžné, a za zpracování hypotéky zaplatí jen 1 Kč.
 
Ve Sberbank si klienti během červnových hypotečních dnů také výhodněji sloučí půjčky v rámci akce Konsolidace bez starostí. Jde o nejvýhodnější konsolidaci zajištěnou nemovitostí, během které lze sloučit dosavadní splátky do jedné, výhodnější splátky. Konsolidace bez starostí umožňuje jedinečnou kombinaci splatnosti až 25 let spolu s výší úvěru až do 75 % hodnoty nemovitosti. Za vedení úvěrového účtu klient opět nic neplatí a zdarma má i vedení běžného účtu FÉR konto. Zpracovatelský poplatek činí pouhou 1 Kč, garantovaná úroková sazba pak je u Konsolidace bez starostí 4,99 % při zasílání mzdy na FÉR konto. Akce trvá také do konce června. 
 
„Sberbank pomohla k bydlení od roku 2006 již více než 9 000 domácností, tedy téměř 22 000 občanů. Pro představu, tolik lidí žije v okresním městě Žďár nad Sázavou nebo Kutná Hora,” říká produktový manažer Sberbank CZ Jiří Škrob.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.