« Zpět

Raiffeisenbank zlevňuje hypotéky o 0,3 procentního bodu

| 27. září 2012 - 11:57 | Zprávy | Hypotéky

Raiffeisenbank na počátek října připravila tradiční hypodny, kdy zlevní své hypotéky o 0,3 procentního bodu. Hypotéku od Raiffeisenbank tak lze díky řadě věrnostních slev získat za historicky nejvýhodnějších podmínek.


Raiffeisenbank v prvním říjnovém týdnu zlevní své hypotéky o 0,3 procentního bodu. „V rámci tradičních hypodnů se tentokrát zaměříme na snížení úrokové sazby, nabídka je platná pro všechny hypotéky s tříletou a delší fixací,“ uvedl produktový manažer hypoték Raiffeisenbank Jan Bureš.
Pokud tedy klient od 1. do 5. října získá na pobočce orientační propočet a následně o hypotéku zažádá do konce listopadu, získá oproti standardní nabídce slevu 0,3 procentního bodu. „To v kombinaci s dalšími slevami za aktivní využívání účtu či za pojištění znamená, že standardní hypotéku od Raiffeisenbank lze získat pod třemi procenty. Úrokové sazby jsou tak zřejmě nejnižší v historii,“ dodal Jan Bureš.
Raiffeisenbank rovněž neúčtuje poplatek za poskytnutí hypotéky, výhodou je i možnost mimořádných splátek bez poplatku i po dobu fixace úrokové sazby. Zájem o hypotéky Raiffeisenbank v posledních měsících výrazně roste, přispívá k tomu kombinace nízkých úrokových sazeb a kvalitního poradenství při řešení jakýchkoli potřeb klienta souvisejících s jeho bydlením.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.