« Zpět

Prvních 1000 klientů může u UniCredit Bank získat hypotéku s výhodnou sazbou bez omezení

| 4. listopadu 2014 - 12:18 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank uvádí na trh nový hypoteční koncept „vše za cenu jedné“ pro nejžádanější hypotéky: tříleté a pětileté fixace a hypotéky s variabilní úrokovou sazbou. Všechny uvedené hypotéky mají bezkonkurenční úrokovou sazbu ve výši 1,79 % p.a. Nabídka platí od 3. listopadu a vztahuje se na nové bydlení a refinancování stávajícího. Atraktivní nabídku může využít pouze prvních 1000 klientů.

„S naší novou nabídkou klient získá nejenom nejlepší úrokovou sazbu, ale také výhodné podmínky bez dalšího přemýšlení jaký typ úrokové sazby či fixačního období si má vybrat,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.
 
Akční nabídka od UniCredit Bank je konkrétní reakcí na požadavky klientů, mít nejlevnější úrokovou sazbu, a zároveň mít možnost vybrat si buď fixní, nebo variabilní úrokovou sazbou. Ačkoliv dosud všechny banky, díky příznivým podmínkám na trhu, nabízely velmi zajímavé úrokové sazby, pro klienta byl nevyřešený problém, zda si vybrat 3-letou či 5-letou fixní hypotéku nebo hypotéku s variabilní úrokovou sazbou. To nyní u UniCredit Bank odpadá.
 
Akční nabídka je omezena na pouze na prvních 1000 klientů.  Ale jak UniCredit Bank uvádí ve své tiskové zprávě, podle toho, jak bude akce klienty přijata, mohla by stejnou nabídku v budoucnu opakovat.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.