« Zpět

Modrá pyramida snižuje úrokové sazby Hypoúvěru

| 2. března 2012 - 13:27 | Zprávy | Hypotéky

 S platností od 1. března snižuje Modrá pyramida úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze získat s úrokovou sazbou  od  3,59 % p.a.  

S platností od 1. března snižuje Modrá pyramida úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze získat s úrokovou sazbou  od  3,59 % p.a.
Hypoúvěr je poskytován již od výše 200 000 Kč, je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti a splátky rozložit až na 28 let a to i bez počátečního vkladu.
V loňském roce poskytla Modrá pyramida 3 700 Hypoúvěrů v objemu 5 mld. Kč, průměrná výše Hypoúvěru činila 1 360 000 Kč.
Modrá pyramida poskytuje v rámci komplexního finančního poradenství také hypoteční úvěry  Komerční banky, které je od 1. března možné sjednat se sazbou od 3,49 % p.a. pro tří až pětileté fixace.
U Modré pyramidy si mohou klienti vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti Hypoúvěr nebo hypotéku, na financování rekonstrukcí v nižších částkách je vhodný Rychloúvěr, který lze získat i bez zajištění, na renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího tipu pojištění.
 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobrý den.
Vzal jsem si překlenovací úvěr u Pyramidy. O spoustě poplatků jsem se od jejich poradce nedozvěděl, a tak teď platím jak mourovatej. Tak například to, že až naspořím částku, která dělá překlenovací úvěr, tak potom budu ještě půl roku platit úroky z celkové poskytnuté částky, než mi konečně přidělí řádný úvěr. Takže to je jako bych platby úroků házel do kanálu, protože úvěr se mi nesníží ani o korunu. Poslední z překvapení, které mi připravili, je například to, že mě nazačátku "donutili", abych nemovitost pojistil u jejich partnerské pojišťovny Allianz. Nikdo už mi ale neřekl, že když se pak rozhodnu přejít k jiné pojišťovně, tak budu muset Pyramidě zaplatit 4000,- Kč. Mě se to nezdá jako férové jednání se zákazníkem. Tak pozor , až Vás budou lákat do Modré Pyramidy. Připravte se, že Vám to "spočítají i s úrokama".
Petr Vokurka