« Zpět

KUS-KUS hypotéka

| 4. března 2013 - 12:25 | Zprávy | Hypotéky

Pořízení hypotéky nebylo dosud tak výhodné a zábavné jako v posledních měsících. Současná situace na trhu s nemovitostmi i dlouhé období levných hypoték může zviklat i opatrnější zájemce.

 

V posledních letech se stále zkracuje doba, za kterou jsou lidé schopni své nové bydlení uhradit. A minulý podzim přinesl další vlnu zlevňování hypoték a vtipné akce na jejich propagování.  

Hypoteční banka se snaží nové klienty nalákat nejen výhodnými podmínkami, ale i zábavnými kampaněmi. Reklamní spoty se objevují v televizi, na internetu, v novinách. V těchto dnech právě startuje akce s názvem KUS-KUS hypotéka.

KUS-KUS hypotéka je založena na principu Kus hypotéky splatíte vy, kus hypotéky splatíme my. Konkrétně to znamená, že banka zaplatí určitou část hypotéky, pokud klient splní určité podmínky. Vyřízením hypotečního úvěru u Hypotéční banky je možné získat nižší měsíční splátky. Po pravidelném splácení po dobu 12 let splatí banka 1. KUS bonusu, který činí 2,5 % z celkové výše úvěru, a sníží měsíční splátky. Pokud bude splácení probíhat bez problémů až do konce sjednaného období, dostane klient 2. KUS bonusu. V konkrétních číslech při hypotéce 2 000 000 je celková výše bonusu 100 000 Kč.

Na internetových stránkách Hypoteční banky si můžete prohlédnout, jak nabídka KUS-KUS hypotéka funguje, a spočítat, jaké výhody by přinesla zrovna vám.

Zájemci o hypotéku od Hypoteční banky si nemusejí na její vyřizování brát volno z práce. Hypoteční banka zřídila na svých internetových stránkách Virtuální pobočku, jejíž služby jsou k dispozici všem zájemcům o hypoteční úvěr v pracovní dny od 16 do 21 hodin. Klienti si tak mohou sjednat schůzku v čase, který jim nejlépe vyhovuje a vše řešit prostřednictvím internetu z pohodlí vlastního domova.

 

Zdroj: Hypoteční banka

VIVASEX

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.