« Zpět

Komerční banka v dubnu garantuje u Hypotéky Klasik sazbu 2,79 %

| 16. dubna 2014 - 11:00 | Zprávy | Hypotéky

V době od 1. 4. do 30. 4. 2014 mohou klienti v Komerční bance získat Hypoteční úvěr Klasik s garantovanou úrokovou sazbou 2,79 %. Akční nabídka platí pro fixace 3 až 5 let a zájemci o hypotéku navíc neplatí poplatky za zpracování úvěru, ani za ocenění nemovitosti.

Hypoteční úvěr Klasik je určen všem klientům, kteří se rozhodli pořídit si vlastní nemovitost, anebo chtějí refinancovat současný hypoteční úvěr, a to až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Výhodou hypoték KB je také možnost sjednání flexibility úvěru. Hypotéka se tak snadno přizpůsobí potřebám každého klienta. Výši splátek si klient může nastavit během splácení jednoduše podle svých aktuálních potřeb a možností.
 
„V porovnání s běžně poskytovanými úrokovými sazbami jde o velmi výhodnou nabídku. Například podle ukazatele Fincentrum Hypoindex činila v minulém roce průměrná úroková sazba poskytnutých hypoték v ČR 3,05 %. Ve srovnání s ní mohou klienti v Komerční bance ušetřit na splátkách i stovky korun měsíčně,“ uvedl Charles-Pierre Serain, výkonný ředitel pro Marketing, Komunikaci a Business Development.
 
Akční garantovaná úroková sazba je vázána na zasílání příjmů do Komerční banky, aktivní využívání běžného účtu, podání žádosti o hypotéku v době od 1. 4. do 30. 4. 2014 a současně podpis smlouvy do 15. 6. 2014.
 
Komerční banka poskytuje kompletní řešení podle konkrétních potřeb klienta, jehož nedílnou součástí je také odborný a vysoce profesionální servis. Kvalitní poradenství tak v Komerční bance společně s velmi jednoduchým procesem získání hypotéky představuje pro klienty výraznou úsporu času a peněz. Stačí navštívit specialistu pro hypoteční úvěry na pobočce KB. Ten na jednom místě poskytne klientovi potřebné rady a informace a zařídí vše potřebné včetně ocenění nemovitosti či získání listu vlastnictví z katastru nemovitostí.
 
S hypotékou od KB je možné financovat i další náklady, které přímo nesouvisí s koupí nemovitosti jako například vybavení domácnosti a to až do výše 400 tisíc korun. Tato částka je přitom úročena stejně nízkou sazbou, jako standardní hypoteční úvěry. Hypotéka „umí“ také financovat výstavbu nebo rekonstrukci svépomocí, nebo hypotéku může získat i klient, který nemá žádné vlastní úspory a to až do 100 % z hodnoty zastavené nemovitosti.
 
Jelikož hypotéku si klienti berou zpravidla na 20 až 30 let, je vhodné vybírat řešení, které se v případě nenadálých životních událostí přizpůsobí aktuální situaci klienta. Komerční banka má pro tyto případy připravenou oblíbenou Flexibilní hypotéku, jejíž splátky může klient kdykoli snížit, nebo splácení na určitou dobu zcela přerušit. Pokud klient naopak získá finanční prostředky navíc, může jednou za rok zdarma vložit mimořádnou splátku až 20 % z výše úvěru.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.