« Zpět

Komerční banka nabízí v akci hypotéku za 2,99 % a zcela bez poplatků

| 10. dubna 2013 - 10:58 | Zprávy | Hypotéky

V průběhu dubna mohou klienti v Komerční bance získat hypotéku s akční garantovanou úrokovou sazbou 2,99 % a zcela bez poplatků. Akční nabídka se vztahuje na Hypoteční úvěr Klasik, se kterým mohou spotřebitelé financovat až 85 % hodnoty zastavené nemovitosti.

 

„Propagovaná úroková sazba 2,99 % je garantovaná – je to tedy maximální cena, kterou klient při využití akční nabídky v Komerční bance získá. Oproti běžné nabídce navíc klienti ušetří na poplatcích za ocenění nemovitosti a za zpracování úvěru. Maximální sazba tak vyjadřuje celkovou cenu za hypotéku a blíží se tak vlastně obdobě RPSN“, uvedl Michal Pánek, manažer Segmentového řízení pro Retail.
 
Akční nabídku platnou pro hypoteční úvěr Klasik s dobou fixace na 3 – 5 let získají klienti, kteří podají v Komerční bance žádost v období od 1. 4. do 30. 4. 2013 a zároveň podepíší smlouvu do 16. 6. 2013. Kromě atraktivní úrokové sazby nezaplatí klient Komerční bance žádné další poplatky – za zpracování a správu úvěru ani za ocenění nemovitosti.
 
Akční hypotéku mohou klienti využít pro koupi, výstavbu či rekonstrukci nemovitosti. Využít ji lze samozřejmě také k refinancování starší hypotéky.
 
Proces získání hypotéky je v Komerční bance snadný: žádostí o hypotéku nebo jejím refinancováním provede klienta specialista pro hypoteční úvěry. Na jednom místě poskytne klientovi veškeré informace o možnostech financování a zařídí vše potřebné včetně ocenění nemovitosti či získání listu vlastnictví z katastru nemovitostí.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.