« Zpět

Hypotéky bez poplatku za poskytnutí lze získat až do 2.12. !

| 31. října 2013 - 11:52 | Zprávy | Hypotéky

Equa bank prodlužuje narozeninovou nabídku všech hypoték bez poplatku. Každý, kdo si o hypotéku požádá až do 2. 12. 2013 a současně do 16. 12. 2013 podepíše smlouvu, nemusí hradit poplatek za její poskytnutí a získá ji zcela zdarma. Zájemci tak mohou ušetřit i několik tisíc korun.

“Equa bank do současnosti poskytla hypotéky o objemu více než 4 miliardy korun a za rok a půl, co vstoupila na hypoteční trh, se stabilně řadí v nově poskytnutých úvěrech do první desítky hypotečních bank. Díky právě probíhající akční nabídce jsou naše hypotéky jedněmi z nejatraktivnějších a zájemce nyní může s Equa bank ušetřit na úvěru i několik tisíc korun” uvedl Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.
 
Equa bank nabízí v současné době hypoteční úvěry s jednou z nejnižších sazeb na trhu, a to od 2,59 % p.a. Splatnost hypotéky u Equa bank je 5 – 35 let, úrokovou sazbu lze zafixovat na 1, 3 nebo 5 let. Hypotéku lze při dodržení podmínek získat i bez doložení příjmu (Hypotéka BEZ) nebo na základě zohlednění úvěrové historie a méně významných záznamů v úvěrových registrech (Hypotéka FIT).
 
Za refinancování hypoték byla Equa bank v roce 2013 oceněna bronzovou korunou v rámci prestižní finanční soutěže Zlatá koruna 2013.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.