« Zpět

Hypotéka s převratnou sazbou 2,09 % od UniCredit Bank

| 25. září 2013 - 12:10 | Zprávy | Hypotéky

UniCredit Bank snižuje sazbu Převratné hypotéky - hypotéky s variabilní úrokovou sazbou, na pouhých 2,09 % p.a. Pevné úrokové sazby víceletých hypoték na trhu postupně rostou a nepředpokládá se, že by se tento trend měl v nejbližší době změnit. UniCredit Bank tak vychází vstříc všem zájemcům o novou hypotéku nebo refinancování a poskytne atraktivní nabídku hypotéky s variabilní sazbou.

UniCredit Bank patří mezi jednu z prvních bank v Česku, která hypotéku s variabilní sazbou uvedla na trh. Tzv. Převratná hypotéka si od té doby odnesla řadu ocenění od klientů i expertů včetně trojnásobného nejvyššího ocenění Zlatá koruna v kategorii hypoték. 
 
„Klienti, kteří dali v uplynulých letech přednost variabilní sazbě před fixací, ušetřili při splácení hypotéky řádově desítky tisíc korun. Popularita tohoto typu hypotéky s klesajícími sazbami stále roste. Vyhovíme ale také konzervativním klientům, kteří preferují hypotéky s fixací. Tříleté hypotéky aktuálně nabízíme se sazbou od 2,99 % p.a.,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing, UniCredit Bank.
 
V Česku pokračuje rok refinancování, podle našeho expertního odhadu tvoří podíl těchto úvěrů téměř polovinu všech letos poskytnutých hypoték. Aktuální nabídka je však určena i pro zcela nové klienty. Pro zájemce, kteří plánují investici do vlastního bydlení, je ideální čas, aby si svůj sen splnili. Celkový objem úvěrů českým domácností v přepočtu na HDP je relativně nízký (31 %), evropský průměr je 55 %.
 
Hypotéky s variabilní sazbou nyní nabízí 8 českých bank. Úroková sazba 2,09 % p.a. patří v současnosti k těm absolutně nejnižším, jaké lze vůbec získat.
 
O hypotéku lze požádat jednoduše prostřednictvím e-shopu UniCredit Bank na adrese www.unicreditshop.cz nebo na kterékoliv pobočce banky.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.