« Zpět

Fio banka chce nabízet nejvýhodnější hypotéky, snižuje sazby na 1,81 % ročně.

| 2. září 2014 - 9:00 | Zprávy | Hypotéky

Česká Fio banka usiluje o pozici banky s nejvýhodnějšími hypotékami, přichází proto s opakovaným snížením sazeb. Od 1. září platí plošné snížení úrokové sazby hypoték na minimální sazbu 2,19 % p. a. pro fixaci na období 5 let a velmi atraktivní minimální sazbu 1,81 % p. a. pro hypotéky s plovoucí sazbou.

Snaha o nejvýhodnější podmínky nekončí pouze u snížení sazeb. Podstatné je, že Fio banka na rozdíl od jiných finančních ústavů, nevyžaduje povinně uzavřít jiné bankovní produkty a pojištění, jejichž výše poplatků by mohla zbytečně a nadměrně zatěžovat klienty.
 
„Nevyžadujeme u Fio hypoték povinné sjednání životního pojištění nebo pojištění schopnosti splácet.“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.
 
Konkrétní nabídku podmínek může zájemce o hypotéku získat vyplněním údajů v hypotéční kalkulačce na stránkách fio.cz.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Jenže nemít pojištění, to může přinést klientovi (schopnosti splácet či nemovitosti) řadu problémů. A mít běžný účet v bance, kde čerpám hypotéku, je také výhodné (už z hlediska znalosti klienta bankou). Prostě FIO to není schopna zajistit.Takže levnější neznamená vždy kvalitnější. Jsem zvědavý,kolik lidí jim na to skočí.