« Zpět

Era hypotéku si můžete nyní spočítat i na vybraných poštách v jižních Čechách a na Vysočině

| 18. dubna 2013 - 9:12 | Zprávy | Hypotéky

Od 8. dubna 2013 je možné na pěti specializovaných bankovních přepážkách České pošty v jižních Čechách a na Vysočině získat informace a propočet Era hypotéky. Při následném uzavření smlouvy vzniká klientovi nárok na odpuštění poplatku za zpracování. Pilotní provoz tohoto projektu již měsíc a půl probíhá na západu Čech.

„Pilot na deseti vybraných poštách v západních Čechách, kde již fungují specializované bankovní přepážky, se ukázal jako výborné řešení, které klientům vyhovuje, protože odcházejí s přesnou kalkulací. Rozhodli jsme se tedy nabízet Era hypotéku přímo na České poště i v dalším regionu, a sice v jižních Čechách a na Vysočině. Postupně bychom samozřejmě chtěli rozprostřít distribuci po celé České republice," říká Naděžda Fleischmanová, ředitelka pro obchody v síti České pošty a dodává: „V pohodlí a soukromí specializovaných bankovních přepážek je klientovi nastíněn základní model hypotečního úvěru, který je následně odeslán do banky. Konečnou nabídku řeší s klientem již pracovník Poštovní spořitelny."
 
Era hypotéka je určena pro větší investice do bydlení - koupě bytu či domu, stavba domu, větší rekonstrukce a podobně. Garantuje stejnou úrokovou sazbu po dobu 30 dnů od předložení nabídky. Klient si může půjčit až do 100 procent zástavní hodnoty nemovitosti. Zákazníci získají navíc zdarma výpis z katastru nemovitostí přímo ve Finančním centru. Dále si mohou klienti nechat provést expresní ocenění bytu, které se stanoví na základě cenové mapy a je rovněž zdarma.
 
Era hypotéka je nově nabízena s bonusem finanční úlevy ve výši 5 %, která bude klientovi vyplacena ve dvou mimořádných splátkách. První polovina bonusu bude uhrazena po 12 letech splácení, druhá pak bude uhrazena při splatnosti úvěru. Bonus je již zohledněn při výpočtu měsíční splátky.
 
 
V letošním roce bude mít Era a Poštovní spořitelna celkem 150 nových Specializovaných bankovních přepážek v síti České pošty. Jedná se o přepážky bez skla, kde si může klient sednout a být pohodlně obsloužen.
 
Seznam specializovaných bankovních přepážek zapojených do pilotu Era hypotéka v jižních Čechách a na Vysočině:
České Budějovice 5
Ant. Barcala 404/38 – tel. 382 521 728
Jindřichův Hradec 1
Klášterská 129 – tel. 384 340 161
Prachatice
Pivovarská – tel. 388 312 180
Havlíčkův Brod 2
Svatovojtěšská 58 – tel. 569 408 468
Třebíč 1
Smila Osovského 2/1 – tel. 568 838 159
 
Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.