« Zpět

Era hypotéka s bonusem odmění věrné klienty

| 6. února 2013 - 13:34 | Zprávy | Hypotéky

Nová Era hypotéka s bonusem přináší úpravu, která významným způsobem odmění klienty za věrnost. Princip novinky spočívá v bonusu 5 % z výše hypotéky, který klient obdrží od banky ve dvou mimořádných splátkách v průběhu doby splácení. Tuto část nesplacené jistiny úvěru za klienty, kteří zůstanou u Ery po celou dobu splácení hypotéky, uhradí banka.

 

„Klienti, kteří splácejí úvěr, oceňují, pokud jim banka poskytne finanční úlevu a odmění jejich věrnost, což tato nová služba umožňuje. Díky bonusu ušetří pět procent z celkové výše úvěru. Například u dvoumilionové hypotéky bude klientovi odpuštěno 100 000 korun. Bonus je navíc zohledněn již při výpočtu výše měsíční splátky. Splátka Era hypotéky s bonusem je tak vždy nižší než u klasické hypotéky, protože klient splácí jistinu sníženou o vypočítaný bonus," vysvětluje Olga Břízová, manažerka Úvěrů Ery a Poštovní spořitelny.
 
Podmínkou pro získání bonusu je minimální doba splácení úvěru 20 let. Povolená mimořádná splátka je maximálně  20 % ze zůstatku úvěru v době změny úrokové sazby. V případě, že klient nesplní podmínky pro získání bonusu, stává se z hypotéky standardní úvěr, žádných sankcí se nemusí obávat. Pokud je klientovi již poskytnuta první část bonusu a následně dojde k porušení podmínek, klient o již poskytnutou část bonusu nepřichází.
 
Parametry Era hypotéky s bonusem
Splatnost úvěru Minimálně 20 let
Minimální výše úvěru 200 000 Kč
Maximální výše úvěru Do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti
Úroková sazba Fixní na období 3 a 5 let
Bonus 5 % z vyčerpané výše úvěru
Termín vyplacení bonusu První polovina bonusu bude uhrazena po 12 letech splácení hypotečního úvěru, druhá polovina bonusu bude uhrazena při splatnosti úvěru.
Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.