« Zpět

Equa bank snižuje sazby na hypotékách o 0,3% ročně!

| 8. dubna 2013 - 10:16 | Zprávy | Hypotéky

Hypotéku od Equa bank lze nyní pořídit již od 2,59 % p.a. Každý, kdo u Equa bank požádá během dubna o jakýkoliv typ hypotečního úvěru a do konce května podepíše smlouvu, získá úrokovou sazbu s 0,3% slevou. Tato nabídka činí z hypoték Equa bank jedny z nejvýhodnějších na trhu. Po celý měsíc duben nabízí Equa bank pevné zvýhodněné úrokové sazby na refinancování hypoték s úrokem od 2,59 % p.a., účelové hypotéky od 2,69 % p.a., neúčelové hypotéky s pevnou úrokovou sazbou od 4,69 % p.a. Splatnost hypotéky u Equa bank je 5 – 35 let, úrokovou sazbu lze zafixovat na 1, 3 nebo 5 let.

 

„Akční nabídka platí během dubna, zájemce si tedy musí zažádat o hypotéku v tomto měsíci. Na čerpání úvěru má ale následujících šest měsíců. To znamená, že pokud někomu končí fixace sazby například v září, může si o výhodnou sazbu zažádat již nyní a původní úvěr splatit až v termínu  změny fixace,“ vysvětluje Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank.
 
O refinancování hypotéky uvažují v současné době tři ze čtyř Čechů a nižší sazby tak přinášejí možnost, jak ulevit rodinnému rozpočtu. „V tomto roce by mohlo být refinancováno až 113 000 hypotečních úvěrů. Pokud se udrží dnešní výhodné úvěrové podmínky, lze očekávat snížení sazby při refixaci v průměru až o 1,5 % a úsporu domácností na úrocích v přibližné výši 3,5 miliardy korun,“ dodává Ondřej Hák.
 
Akční nabídka Equa bank může přinést výraznou úsporu. Pokud má například klient hypotéku ve výši 1 700 000 na 20 let, se slevou 0,3 % za rok ušetří 5100 Kč, během 5letého fixu pak 25 500 korun.
 
Sleva 0,3 % se týká všech hypoték, které má Equa bank ve své produktové nabídce, včetně neúčelové hypotéky, hypotéky PRO (pro podnikatele), i hypotéky BEZ (bez dokládání příjmu) a FIT (které zohledňují i méně významné záznamy v registrech).
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.