« Zpět

Equa bank prodlužuje možnost využít sníženou sazbu u hypoték do konce května

| 13. května 2013 - 11:12 | Zprávy | Hypotéky

Hypotéku od Equa bank lze nyní pořídit již od 2,59 % p.a. Až do konce května prodlužuje Equa bank nabídku snížené úrokové sazby o 0,3 % pro všechny své hypotéky. Každý, kdo u Equa bank do 31. května požádá o jakýkoliv typ hypotečního úvěru a do konce června podepíše smlouvu, získá úrokovou sazbu s 0,3% slevou.

 

Equa bank navíc od 15. dubna 2013 zrušila poplatky za správu hypotečního úvěru. U refinancování hypoték pak do odvolání provádí odhad ceny nemovitosti zdarma. Tato nabídka činí z hypoték Equa bank jedny z nejvýhodnějších na trhu - nabízí pevné zvýhodněné úrokové sazby na refinancování hypoték s úrokem od 2,59 % p.a., účelové hypotéky od 2,69 % p.a., neúčelové hypotéky s pevnou úrokovou sazbou od 4,69 % p.a. Splatnost hypotéky u Equa bank je 5 – 35 let, úrokovou sazbu lze zafixovat na 1, 3 nebo 5 let.
 
„Akční nabídku prodlužujeme pro velký zájem do konce května. Zájemci tak budou mít dostatek času naši výhodnou sazbu zvážit a následně využít,“ říká Ondřej Hák, ředitel úvěrových produktů Equa bank. „Zájemci o nižší úrokovou sazbu si musí do konce května zažádat o hypotéku, ale samotný úvěr mohou čerpat kdykoliv během následujících šesti měsíců. To znamená, že pokud někomu končí fixace sazby například v září, může si o výhodnou sazbu zažádat již nyní a původní úvěr splatit až v termínu změny fixace,“ vysvětluje Ondřej Hák.
 
O refinancování hypotéky uvažují v současné době tři ze čtyř Čechů a nižší sazby tak přinášejí možnost, jak ulevit rodinnému rozpočtu. Akční nabídka Equa bank může přinést výraznou úsporu. Pokud má například klient hypotéku ve výši 1 700 000 na 20 let, se slevou 0,3 % za rok ušetří 5100 Kč, během 5letého fixu pak 25 500 korun.
Sleva 0,3 % se týká všech hypoték, které má Equa bank ve své produktové nabídce, včetně neúčelové hypotéky, hypotéky PRO (pro podnikatele), i hypotéky BEZ (bez dokládání příjmu) a FIT (které zohledňují i méně významné záznamy v registrech).
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

odhad zdarma u refinancování ?

kde jste na to přišly?

chtějí po mě 4900