« Zpět

Equa bank garantuje u neúčelových hypoték sazbu 3,99 % p.a.

| 11. srpna 2014 - 11:46 | Zprávy | Hypotéky

Všichni, kteří si do konce srpna podají žádost o neúčelovou hypotéku, získají od Equa bank garantovaný úrok 3,99 % p.a. Rekordně nízký úrok platí pro všechny neúčelové hypotéky, refinancování a hypotéky PRO, a to bez ohledu na výši úvěru nebo na délce splácení. Neúčelovou hypotéku lze přitom využít na cokoliv, třeba na nákup auta, vybavení domácnosti nebo na zaplacení školného dětem.

„Standardně se na trhu úroková sazba na neúčelové hypotéky pohybuje přes 5 % ročně. Naše srpnová nabídka s ročním úrokem 3,99 % je tedy ojedinělá. Neúčelovou hypotékou přitom můžete například financovat dovolenou nebo si vylepšit domácnost,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení úvěrových produktů Equa bank.
 
Garantovanou akční úrokovou sazbu získá každý, kdo s Equa bank podepíše Žádost o hypotéku v době od 1. 8. do 1. 9. 2014 a uzavře Smlouvu o hypotečním úvěru do 15. 9. 2014, a to včetně pojištění schopnosti splácet v případě nedobrovolné ztrátě zaměstnání, pracovní neschopnosti, trvalé invalidity následkem úrazu nebo nemoci, úmrtí následkem úrazu nebo nemoci.
 
Neúčelová hypotéka s délkou splácení 5 až 20 let se poskytuje od finanční částky 200 000 Kč a klient ji může získat až do 70 % hodnoty nemovitosti. Až do konce srpna lze u Equa bank také využít i další probíhající akční nabídky pro ostatní typy hypoték jako je 0,2% sleva na úrokové sazbě a získání bonusu 5 400 korun v případě refinancování hypotéky v rámci kampaně Vracíme poplatky.
 
Reprezentativní příklad pro neúčelovou hypotéku s garantovanou sazbou 3,99 % p.a.
Výše úvěru 500 000 Kč, doba trvání 15 let, měsíční splátka 3 696 Kč, úroková sazba 3,99 % p. a. Poplatky související s úvěrem: jednorázový poplatek za poskytnutí - zdarma, jednorázový poplatek za posouzení rizik spojených s nemovitostí 3 800 Kč (v případě bytové jednotky), měsíční poplatek za pojištění 345 Kč, měsíční poplatek za vedení a správu - zdarma. RPSN 4,3 %, celková částka splatná spotřebitelem 727 356 Kč.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.