« Zpět

Fio banka pořádá zdarma investiční semináře pro veřejnost

| 14. dubna 2023 - 9:00 | Zprávy

Škola investování od české Fio banky nabídne široké veřejnosti celkem 34 seminářů po celé republice. Účast i registrace je pro všechny zájemce zdarma.

Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM připravila další semestr Školy investování. Tento projekt pravidelně vzdělává širokou veřejnost a přináší teoretické i praktické informace ohledně fungování kapitálových trhů, včetně interaktivních ukázek nákupu a prodeje cenných papírů. Škola investování se během jara představí ve 14 městech po celé republice, ve kterých proběhne celkem 34 setkání. Jarní kolo investičního vzdělávání od Fio banky začne 18. 4. v Hradci Králové, poslední seminář se koná 8. 6. v Pardubicích. Přihlásit se může úplně každý, stačí se pouze bezplatně registrovat na webových stránkách banky, vybrat si termín a konkrétní město.

„Zájem veřejnosti o možnosti investování a touha se v této oblasti vzdělávat v poslední době strmě roste. A my rádi přivítáme každého, kdo s námi chce do světa investic vstoupit a ukážeme mu, jak na to. A v duchu naší firemní filosofie to bude samozřejmě zdarma,“ uvádí zahájení Školy investování Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Celkem jsou pro zájemce připravena tři témata:

Základy investování na kapitálovém trhu se zaměřují na základní investiční pojmy a získání vhledu do světa cenných papírů a podílových fondů. Součástí jsou i praktické ukázky.

Seminář Obchodování na zahraničních burzách je určený pro všechny, kteří již mají určitě základní zkušenosti a chtěli by své portfolio rozšířit právě třeba i o tituly obchodované na zahraničních burzách. Dozví se informace o burzách samotných, poplatcích, pokynech, ale také třeba, kde čerpat relevantní informace.

Efektivní krátkodobé investování v praxi cílí na zkušenější investory, kterým představí efekt finanční páky, úvěru na obchodování s cennými papíry nebo obchodování s ETF.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.