« Zpět

mBank spouští SEPA platby

| 6. prosince 2011 - 13:15 | Zprávy | E-bankovnictví

Od dnešního dne mohou klienti mBank posílat a přijímat bezhotovostní platby v měně Euro, tzv. SEPA platby. SEPA platby je možné provádět z běžného účtu mKONTO i z účtu pro podnikatele mBUSINESS KONTO. Za provedení SEPA platby přes internetové bankovnictví zaplatí klienti mBank 49 Kč. Za příchozí SEPA platbu si mBank účtuje rovněž 49 korun.

[Tisková zpráva] Od dnešního dne mohou klienti mBank posílat a přijímat bezhotovostní platby v měně Euro, tzv. SEPA platby. SEPA platby je možné provádět z běžného účtu mKONTO i z účtu pro podnikatele mBUSINESS KONTO. Za provedení SEPA platby přes internetové bankovnictví zaplatí klienti mBank 49 Kč. Za příchozí SEPA platbu si mBank účtuje rovněž 49 korun.

„mBank tak rozšiřuje portfolio svých služeb o další možnost provádění zahraničních plateb. Klienti mBank tak mohou využívat nejen zahraniční platební styk prostřednictvím systému SWIFT, ale nově i SEPA platby, “ komentuje uvedení produktu Milada Pivníková, produtkový specialista mBank.

Poplatkovou politikou se mBank řadí mezi nejlevnější banky na českém trhu. Proto i poplatky spojené se SEPA platbami jsou jedny z nejnižších. Za provedení SEPA platby zaplatí klient mBank pouze 49 korun, za příchozí SEPA platby potom účtuje mBank rovněž 49 korun. Alluring teens wall crosser in accidental lesbian fucking with horny border officer Super Hot Mandy Shows Us What Shes Got And Shes Still Got Plenty Blonde teen Lily Rader gets punished by boyfriends big dick Horny officer picked up an undocumented immigrant Two horny schoolgirls sharing the teachers cock Close up view of lesbian pussy pleasure A Dodgeball Where Youll Get Naked And Expected To Fuck Amazing Afternoon Hookup with Mom Agreeable milf gets a doggy position fucking Samantha Saint, Jayden Cole, Shyla Jennings and masturbation with a dildo Monique Symone Gets Picked Up And By W fuck pornjk.com

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.