« Zpět

Aplikace ČSOB a Era smartbanking sklízí úspěchy

| 23. ledna 2012 - 12:50 | Zprávy | E-bankovnictví

Nová aplikace ČSOB a Ery pro obsluhu internetového bankovnictví prostřednictvím chytrých telefonů a tabletů – smartbanking, se těší velké oblibě ze strany klientů. Od jejího spuštění na začátku ledna si ji do svých telefonů stáhlo více než 20 tisíc uživatelů, kteří jejím prostřednictvím uskutečnili bezmála přes 5 tisíc transakcí v objemu 42 milionů korun.


Smartbanking od ČSOB a Ery si během prvních dní po spuštění stáhlo již několik stovek uživatelů a vzhledem k tomu, že chytré telefony byly jedním z nejčastějších vánočních dárků, lze očekávat další nárůst zájmu o tuto aplikaci. „Dle aktuálního podílu smartphones na trhu, který se pohybuje v rozmezí 20 až 25 %, odhadujeme teoretický počet uživatelů smartbankingu v řádu desítek tisíc uživatelů. Momentálně využívá služeb internetového bankovnictví ČSOB a Ery přibližně 1,2 milionu klientů,“ říká Martin Štýber, manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Poštovní spořitelny.
„Těší nás velký zájem ze strany našich klientů, pro které byla aplikace vyvinuta přesně na míru. První reakce uživatelů jsou velmi pozitivní, klienti si pochvalují především nadprůměrnou rychlost a jednoduchost této aplikace. Nicméně vývoj tímto nekončí, klienti se do budoucna mohou těšit na mnohá vylepšení,“ komentuje úspěch aplikace Martin Štýber, manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Poštovní spořitelny.
Aplikace „Smart“ internetového bankovnictví ČSOB a Ery byla uvedena do provozu 1. ledna pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Nabízí velké množství funkcí pro rychlou a snadnou správu účtu, kdekoli se zrovna nacházíte.
Aplikace je zdarma a klienti si ji mohou stáhnout z App Storu nebo Android Marketu. U aplikace zůstává zachována její bezpečnost díky použití identifikačního čísla, PINu a unikátního SMS kódu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.