« Zpět

Známe 20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2017!

| 15. března 2017 - 13:16 | Zprávy

Cena veřejnosti Zlaté koruny postoupila do finále. Veřejnost může z 20 finálových produktů vybírat vítěze až do 25. dubna. Souběžně probíhá také hlasování v Ceně podnikatelů, kde soupeří finanční nástroje pro drobné podnikatele či malé a střední firmy.

Letos se již po patnácté zahajuje soutěž finančních produktů Zlatá koruna. O držitelích cen Zlaté koruny pravidelně rozhoduje Finanční akademie. Ta je složena z více než 350 porotců z řad akademiků a odborníků na finančním trhu. V jejím čele už několik let stojí
prof. Michal Mejstřík.

Zapojit se však může i široká veřejnost a to v hlasování v kategorii o Cenu veřejnosti a Cenu podnikatelů. V letošním ročníku je navíc možnost vybrat svého favorita v nové aplikaci Zlatá koruna. Každým rokem se do projektu zapojí desetitisíce lidí, kteří mají na výběr z více než 700 finančních produktů. Odevzdáním svého hlasu se také zapojí do soutěže o hodnotné ceny!

„Cena veřejnosti Zlaté koruny je největší anketou na českém trhu finančních produktů. Dokládá to také zvyšující se zájem veřejnosti, která každým rokem posílá téměř 100.000 hlasů. Lidé i v České republice dokážou ocenit kvalitní produkt a podpořit ho i touto formou. Letos se o postup do finále popralo neuvěřitelných 441 produktů od desítek společností. Finanční společnosti by měly svým klientům více naslouchat a naše anketa jim v tom pomáhá. Ukazuje jim, které druhy jejich produktů jsou pro klienty zajímavé a populární. Cenu veřejnosti proto neuděluje Zlatá koruna, ale samotná veřejnost,“ řekl Dr. Pavel Doležal, ředitel Zlaté koruny.

Ve finále mohou lidé hlasovat do 25. dubna 2016 ZDE. Výsledky budou zveřejněny do konce dubna a ocenění budou předána spolu s kategoriemi hodnocené odbornou porotou na galavečeru Zlaté koruny 8. června 2017.

Odevzdané hlasy putují do slosování, ve kterém můžete získat zajímavé ceny! Vyhrát lze například plné stipendium Bc./Mgr./Ing./MBA/Ph.D. dle výběru na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, anebo poukazy na služby v barbershopu Adams.

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2017*:

MONETA Money Bank

Aplikace Smart Banka - Moneta Money Bank

MONETA Money Bank

bene+ odměny a slevy

Air Bank

Běžný účet Air Bank

Equa Bank

Běžný účet Equa bank

Fio banka

Fio osobní účet bez poplatků

Pojišťovna České spořitelny

FLEXI životní pojištění

MONETA Money Bank

Genius Free & Flexi

ING Bank

ING Podílové fondy

MONETA Money Bank

KONSOLIDACE PŮJČEK

MONETA Money Bank

konto Genius Gold

mBank

mKonto - osobní účet s garancí vedení zdarma navždy

MONETA Money Bank

MoneyCard Plus s věrnostním programem bene+

Česká pojišťovna

MŮJ ŽIVOT

Generali Investments CEE

PARTNER Invest Plus

Partners investiční společnost

Partners 7 Stars

ING Bank

Spořicí účet ING Konto

Raiffeisen stavební spořitelna

Stavební spoření RSTS

Home Credit

Šikovná karta

UniCredit Bank

U konto s výběry doma i v zahraničí zdarma

Moravský Peněžní Ústav SD

Vkladový účet Bonus+

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Prijde mi, ze tam mate chybu. Opravdu muze veřejnost hlasovat až do 25.dubna 2016?