« Zpět

UniCredit Leasing přináší dostupné financování zdravotní techniky

| 2. srpna 2012 - 11:47 | Zprávy | Leasing pro podnikatele

UniCredit Leasing uvádí na trh nový obchodní model financování zdravotní techniky pod označením Komoditní linie Zdravotní technika, který se zaměřuje na spolupráci s prodejci významných světových značek zdravotnického vybavení na českém trhu. Jde o modifikaci oblíbeného značkového financování, které je tak nyní dostupné širšímu spektru obchodních partnerů, a nabízí řešení soukromému i veřejnému sektoru při nákupu nového zařízení. UniCredit Leasing se dlouhodobě udržuje na předních pozicí českého trhu při financování potřeb lékařů, zubařů, ale také veterinářů.


„Značkové financování se stalo velmi úspěšným obchodním modelem a Komoditní linie jsou dalším krokem k inovaci našich produktů tak, aby odpovídaly specifickým potřebám svobodných povolání z oblasti humánní a veterinární medicíny. Komoditní linie Zdravotní technika umožní nastavit výhodnou spolupráci s důležitými distributory zdravotnického vybavení v jednotlivých regionech, a tím nabídnout zajímavé podmínky financování i pro začínající lékaře,“ uvedl Marek Chvojka, ředitel divize Retailového financování UniCredit Leasing.
Zájemci o financování zdravotní techniky mají nyní možnost získat úvěrové produkty řady Medical v režimu zrychleného systému schvalování. Na své si přijdou také začínající lékaři nebo veterináři bez předchozí finanční historie, jelikož jednotlivé produkty jsou přizpůsobeny jejich potřebám a reflektují specifické požadavky mladých zdravotníků, a to například sníženou výší minimální akontace nebo odkladem splátek až na 6 měsíců. Nespornou výhodou úvěrového financování CreditMedical jsou daňově uznatelné úroky a pojistné.
Kromě výhodných úvěrů, s možnostmi čerpání dotačních programů, bude v rámci celého konceptu v nabídce také využití leasingové formy financování. Celé portfolio doplňují produkty operativního leasingu, splátkového prodeje a produktů šitých klientům na míru, kterými je UniCredit Leasing schopen pokrýt potřeby i těch nejnáročnějších klientů.
Projekt Komoditní linie systematicky zastřešuje spolupráci s menšími značkami nebo prodejci a umožňuje navazování nových partnerských kontraktů i na regionální úrovni. Celý koncept charakterizuje jednotná grafika, která je z části individualizována pro každého z partnerů propojením loga a přitom jasně odkazuje na příslušnost ke stabilní finanční skupině.
Projekt Komoditní linie UniCredit Leasing postupně rozšiřuje na další segmenty. Od loňského roku je spuštěna komoditní linie Transportní technika.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.