« Zpět

Známe finalisty Ceny veřejnosti Zlaté koruny!

| 9. března 2018 - 14:02 | Zprávy

Nominace jsou u konce a Cena veřejnosti Zlaté koruny již zná své finalisty. Z nominačního kola postoupilo 20 nejúspěšnějších produktů, pro které může veřejnost hlasovat na webu www.zlatakoruna.info, a to do 25. dubna.

Už po šestnácté bude Finanční akademie rozhodovat o těch nejlepších produktech českého finančního trhu v soutěži Zlatá koruna. Více než 360 porotců z řad odborníků na finanční produkty bude hodnotit ty nejlepší v 15 kategoriích a vybere i Novinku roku. Poprvé budou letos hodnotit také fintech produkty v samostatné kategorii. V čele této odborné poroty již několik let stojí prof. Michal Mejstřík.

Soutěž Zlaté koruna se však zajímá i o názor široké veřejnosti a pořádá proto anketu Cena veřejnosti a Cena podnikatelů. Hlasující mohou vybírat z více než 700 finančních produktů a zapojit se do soutěže o hodnotné ceny.

„Cena veřejnosti Zlaté koruny je dlouhodobě největší anketou finančních produktů na českém trhu. Za celou historii jsme v ní zaznamenali už hodně přes milion hlasů! V letošním ročníku Ceny veřejnosti lidé nominovali 361 produktů prakticky ze všech produktových kategorií od desítek poskytovatelů. To potvrzuje, že veřejnost se o finance zajímá čím dál více. Češi jsou tradičně kritický národ a stávají se náročnými zákazníky. I proto si vážíme, že dají najevo svůj názor a svým hlasem dokáží podpořit kvalitní finanční produkty. Finanční společnosti tím také dostávají cennou zpětnou vazbu, jaké produkty veřejnost nejvíce zajímají. Mohou tak spotřebitelům lépe naslouchat.“ řekl Dr. Pavel Doležal, ředitel Zlaté koruny.

Ve finálovém kole Ceny veřejnosti mohou lidé hlasovat do 25. dubna 2018 přímo ZDE. Výsledky budou zveřejněny do konce dubna. Slavnostní předání cen spolu s dalšími kategoriemi proběhne na galavečeru Zlaté koruny 31. května 2018.

Odevzdané hlasy putují do slosování, ve kterém hlasující mohou získat zajímavé ceny! Stačí jen správně odpovědět na anketní otázku. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, poukazy na služby v barbershopu Adams a další zajímavé ceny.

 

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2018*:

MONETA Money Bank

Aplikace MONETA Smart Banka

Generali Pojišťovna

Benefit EXTRA

Air Bank

Běžný účet Air Bank

Equa bank

Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK

Raiffeisenbank

eKonto KOMPLET

Česká spořitelna – penzijní společnost

Etické penzijní spoření

Sberbank CZ

FÉR půjčka s nejnižší sazbou 4,8%

Fio banka

Fio osobní účet bez poplatků

Česká spořitelna

Hypotéka České spořitelny

mBank

mKonto

Česká spořitelna

Moje zdravé finance

Česká pojišťovna

Můj Život

Stavební spořitelna České spořitelny

On-line stavební spoření

ING Bank

ING Aria Lion fondy bez poplatku

Generali Investments CEE

PARTNER Invest Plus

Poštovní spořitelna

Poštovní účet

ING Bank

Spořící účet ING Konto

Raiffeisen stavební spořitelna

Stavební spoření Raiffeisen stavební spořitelny

Stavební spořitelna České spořitelny

Úvěr od Buřinky

Moravský Peněžní Ústav

Vkladový účet Bonus+

*produkty jsou řazeny abecedně

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.