« Zpět

Zlatá koruna zahajuje jubilejní 20. ročník

| 7. prosince 2021 - 13:37 | Zprávy

Hlasujte pro svůj nejoblíbenější finanční produkt!

Zlatá koruna, naše nejstarší celostátní přehlídka finančních produktů, zahajuje již jubilejní 20. ročník soutěže. Téměř 400členná Finanční akademie, složená z nezávislých odborníků, opět zhodnotí stovky finančních produktů ve spotřebitelských a podnikatelských kategoriích, aby vyhlásila nejlepší z nich. Stejně tak bude moct své oblíbené produkty podpořit veřejnost, svým hlasováním v anketách Cena veřejnosti a Cena podnikatelů na webu www.zlatakoruna.info.

Výsledky hodnocení v soutěži Zlatá koruna pomáhají veřejnosti snadněji se orientovat v jinak nepřehledné nabídce finančních produktů, motivují ji k tomu, aby se více zajímala o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměla nabídkám finančních společností.

Rok 2021 byl opět pro Zlatou korunu nestandartní: místo tradičního osobního setkání na slavnostním galavečeru proběhlo vyhlašování oceněných produktů už podruhé prostřednictvím videa. Jinak ale pokračující „doba koronavirová“ naštěstí Zlatou korunu v činnosti výrazněji neomezila. Naopak, v duchu hesla „všechno zlé je k něčemu dobré,“ zareagovala Zlatá koruna již na začátku pandemie v roce 2020 na současnou krizi založením rubriky Peníze v roušce. Tento unikátní projekt nabídl nejširší veřejnosti možnost zeptat se on-line zdarma na cokoli z oblasti financí, a to jak ohledně pandemické situace, tak i mimo ni. Jelikož v této poradně odpovídají téměř obratem odborníci z řad členů Finanční akademie, staly se Peníze v roušce obsáhlou a cennou databází, v níž je již možné najít rady, informace a odborné názory na více než 1 700 nejrůznějších otázek a odpovědí, které se týkají osobních i podnikatelských financí.

Jistá pozitiva vnesla pandemie i do samotného světa financí. Banky byly nuceny ke změnám a další koronavirový rok ještě víc urychlil digitalizaci a technologický rozvoj finančních služeb. Roste především poptávka po online řešeních, které jdou ruku v ruce s nutností spolehlivého zabezpečení.

Podporu svému oblíbenému produktu vyjádřili spotřebitelé hlasováním v Ceně veřejnosti a podnikatelé v Ceně podnikatelů. Veřejného hlasování se v minulém ročníku zúčastnilo více než 50 000 lidí, kteří měli na výběr ze stovek produktů na webu Zlaté koruny, nebo dostali možnost svůj oblíbený produkt do soutěže doplnit. Jinak tomu nebude ani nyní. Budete-li v jedné ze zmíněných kategorií hlasovat, můžete se navíc zúčastnit tipovací soutěže a možná se na vás usměje štěstí tak, jako vloni na výherce, který vyhrál šperk od společnosti JK Jitka Kudláčková.

V Ceně veřejnosti je možné hlasovat hned dvakrát. V prvním nominačním kole lze udělit hlas jakémukoliv produktu. Do finálového kola pak postoupí 20 finančních produktů s největším počtem hlasů a bude možné hlasovat znovu a vyjádřením svých preferencí některému z produktů finálové dvacítky zvolit ten nejoblíbenější. Cena podnikatelů je jednokolová.

Hlasovat v anketě jubilejního 20. ročníku soutěže Zlatá koruna je již možné na webových stránkách: http://www.zlatakoruna.info/soutez/2022, kde jsou k dispozici i pravidla hlasování.

Vyhlášení výsledků 20. ročníku soutěže Zlatá koruna bude na konci května roku 2022.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.