« Zpět

Za vážné nemoci způsobené klíštětem dáva FLEXI dvakrát víc

| 30. března 2015 - 11:23 | Zprávy | Životní pojištění

Pojišťovna České spořitelny vyplatí dvakrát víc klientovi, který si do 30. 6. 2015 sjedná FLEXI životní pojištění (nebo FLEXI JUNIOR) s pojištěním velmi vážných onemocnění a v budoucnu onemocní lymeskou boreliózou nebo klíšťovou encefalitidou. Pojišťovna navazuje na kampaně z loňského roku a upozorňuje na závažné životní situace. S akcí se můžete setkat v reklamním spotu v televizi i na internetu.

„Každé desáté klíště je infikované borelií, každé sté pak virem klíšťové encefalitidy. To rozhodně nejsou malá čísla,“ upozorňuje Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny. „A nákaza se nevyhýbá ani našim klientům. Nejčastěji vyplácíme peníze za hospitalizace a dlouhodobé pracovní neschopnosti, ale výjimkou nejsou ani přiznané invalidity a úmrtí. Velmi vážná onemocnění stále nepatří k rizikům, které si klienti sami od sebe sjednají. Chceme to změnit. Proto jsme cenu rizika o 10 % snížili a navíc přicházíme s akcí dvojnásobného plnění.“ 
 
Pojišťovna České spořitelny nepřichází s podobnou akcí poprvé. Loni realizovala hned tři kampaně a podpořila sjednání rizik velmi vážných onemocnění, trvalých následků způsobených při dopravní nehodě a úrazové invalidity. Nyní upozorňuje na vážné následky onemocnění způsobených klíštětem. Zvýhodnění se vztahuje na nově sjednané a přijaté smlouvy FLEXI, FLEXI JUNIOR a smlouvy převedené v rámci programu InSpiral v období od 1. 4. 2015 do 30. 6. 2015. V případě vážného průběhu nemoci* dostane klient dvojnásobek sjednané pojistné částky, maximálně o jeden milion více. 
 
Podrobnosti o akci najdete na www.flexi.cz/akce
         
Zdroj: Pojišťovna České spořitelny, a.s., Vienna Insurance Group 
 
Jak bude vypadat pojistné plnění?
Klient si sjedná 15. 4. 2015 novou smlouvu s pojištěním velmi vážného onemocnění v kompletní variantě na pojistnou částku 400 000 Kč. Za dva roky ho nakazí klíště klíšťovou encefalitidu a nemoc se mu rozvine do ošklivého stádia.
 
 
*Akce se vztahuje na onemocnění dle Speciálních pojistných podmínek FLEXI životní pojištění čl. 9, bod B, odst. t), u) pro dospělé a čl. 10, bod A, odst. o), p) pro děti; a také na onemocnění dle Speciálních pojistných podmínek pro FLEXI životní pojištění JUNIOR, čl. 8, bod B, odst. o), p).
 

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.