« Zpět

Pojišťovna pro život, jaký je

| 14. listopadu 2008 - 12:20 | Zprávy | Životní pojištění

Kooperativa poskytuje kompletní pojištění pro jednotlivce, rodiny, podnikatele, živnostníky a střední i velké firmy. PERSPEKTIVA - nejlepší životní pojištění roku 2007. Klienti chtějí o tom, kam se jejich peníze investují, sami rozhodovat. Chtějí mít možnost v průběhu pojištění disponovat svými naspořenými prostředky či prostředky vkládat.

Kooperativa poskytuje kompletní pojištění pro jednotlivce, rodiny, podnikatele, živnostníky a střední i velké firmy. PERSPEKTIVA - nejlepší životní pojištění roku 2007

Klienti chtějí o tom, kam se jejich peníze investují, sami rozhodovat. Chtějí mít možnost v průběhu pojištění disponovat svými naspořenými prostředky či prostředky vkládat. Toto všechno jim nabízí právě investiční životní pojištění PERSPEKTIVA od Kooperativy. Kromě možnosti zvolit strategii investování láká klienty fakt, že neplatí žádný poplatek za správu fondů, a vysoká variabilita tohoto pojištění.

O kvalitě PERSPEKTIVY svědčí prestižní ocenění Životní pojištění roku 2007. Tento titul se každoročně uděluje v rámci soutěže MasterCard Banka roku. „Vítězství investičního životního pojištění PERSPEKTIVA od Kooperativy není žádným překvapením. Z nominovaných produktů má totiž nejnižší poplatky. Navíc umožňuje kombinaci nejen s běžnými fondy, ale i s aktivně řízenými portfolii Conseq,“ uvedl člen poroty a člen představenstva Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky (AFIZ) Petr Šafránek. Na jaře tohoto roku PERSPEKTIVA potvrdila své kvality a získala rovněž prestižní ocenění Zlatá koruna.
Oblibu PERSPEKTIVY u klientů potvrzují nejen obchodní zástupci Kooperativy, ale i externí zprostředkovatelé, jejichž zájem mít tento pojišťovací produkt v portfoliu nabízených produktů stále narůstá. „Je to skutečně unikátní produkt, který je zaslouženě vlajkovou lodí naší nabídky,“ zdůraznil člen představenstva a obchodní ředitel společnosti Kapitol pojišťovací a finanční poradenství, a. s., Jiří Klaban. K povinnému ručení stále živelní pojištění zdarma
Kooperativa nabízí i letos zdarma unikátní živelní pojištění auta k povinnému ručení. Živelní pojištění poskytuje pojistnou ochranu pro následující rizika: povodeň, záplava, úder blesku, vichřice, krupobití, sesuv půdy, lavina, pád stromu či stožáru a požár. Živelní pojištění klienti získají zcela jednoduše - s povinným ručením od Kooperativy tento produkt obdrží zdarma. Jako novinku pak Kooperativa letos pro své klienty připravila pojištění na rok pobytu v nemocnici zdarma. V případě, že se ocitnete v nemocnici na dobu delší než tři dny z jakéhokoli důvodu (důvodem nemusí být úraz jakkoli spojený s vozidlem), Kooperativa uhradí za všechny dny strávené v nemocnici denní poplatek 60 Kč za hospitalizaci. K povinnému ručení dále získáte
K povinnému ručení mají klienti dále možnost získat celoroční kartu cestovního pojištění s výraznou slevou. Klient, který má povinné ručení od Kooperativy, za ni zaplatí 600 Kč oproti standardním 2340 Kč. Díky novému systému likvidace škod je to také rychlé vyřešení každé pojistné události, což konkrétně znamená, že do tří hodin od nahlášení škody se s klientem spojí naši pracovníci a podají mu všechny potřebné informace.

ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ

Investiční životní pojištění PERSPEKTIVA
* Kapitálové životní pojištění HORIZONT
* Důchodové pojištění RENTA Garant
* Pojištění RENTA Profit
* Svatební pojištění BUDOUCNOST
* Pojištění dětí RADOST
* Rizikové pojištění RUBIKON
* Komerční zdravotní pojištění

POJIŠTĚNÍ MAJETKU OBČANŮ

Pojištění domácnosti
* Pojištění rodinného domu
* Pojištění rodinného domu a domácnosti - OPTIMUM
* Pojištění bytové a nebytové jednotky
* Pojištění bytového domu
* Pojištění rekreační budovy a rekreační domácnosti

POJIŠTĚNÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL

Komplexní pojištění motorových vozidel GLOBAL
'* Povinné ručení STANDARD a BENEFIT
* Pojištění EASY, PROFI a BUSINESS pro firemní vozové parky
* Havarijní pojištění PARTNER
* Řada doplňkových připojištění
* Široké asistenční služby

CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ

Pojištění KOLUMBUS
* Pojištění léčebných výloh v zahraničí
* Pojištění úrazu, zavazadel a odpovědnosti za škodu
* Dodatkové pojištění pro případ zrušení účasti na zájezdu
* Roční cestovní pojištění - Kolumbus Abonent

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ

Úrazové pojištění dospělých
* Úrazové pojištění dětí
* Skupinové úrazové pojištění

PROGRAM ZAMĚSTNANECKÝCH VÝHOD

Kapitálové životní pojištění s příspěvkem zaměstnavatele
* Důchodová pojištění s příspěvkem zaměstnavatele
* Skupinové pojištění zaměstnanců pro případ úrazu nebo úmrtí

DÁLE NABÍZÍME

Pojištění právní ochrany
* Pojištění průmyslu a podnikatelů

Podrobnější informace o našich produktech naleznete na www.koop.cz nebo nám můžete kdykoli poslat dotaz na info@koop.cz nebo zdarma zavolat na 800 105 105.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.