« Zpět

Pobyt v lázních i navýšení věku. Allianz rozšířila výhody svého životního pojištění

| 15. dubna 2019 - 13:00 | Zprávy | Životní pojištění

Že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, dokládají příběhy klientů Allianz, kteří inspirovali pojišťovnu ke změnám v životním pojištění. V produktu Allianz ŽIVOT došlo například k významnému navýšení vstupního věku na 75 let, možnosti výplaty peněz v případě onemocnění v konečném stádiu, ale i plnění za pobyt v lázních, léčebnách dlouhodobě nemocných či hospicích. V případě invalidity a pracovní neschopnosti klienti ocení i plnění civilizačních chorob, jako jsou například vyhřezlé plotýnky.

„Všichni máme spoustu plánů do budoucna, ne vždy nám ale vyjdou tak, jak bychom si představovali. A právě proto si lidé sjednávají životní pojištění, aby v případě, kdy nemohou pracovat, měli dostatek financí na zajištění svých potřeb,“ říká školitelka Allianz Jana Havlínová.

Allianz ŽIVOT nadále poskytuje pomoc v těžkých životních situací - zůstává v ní garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy, okamžitá výplata při úrazu, pojištění pro boj s rakovinou, pojistka pro ženy, speciální krytí pro úvěr k hypotéce a sleva za zdravý životní styl. Největší vliv na výši pojistného má věk, povolání, jestli dotyčný kouří a jaký má „Body Mass Index.“ A pokud se klient o své zdraví stará, může díky tomu získat velké slevy.

„Tento produkt je velmi zajímavý i tím, že klienti v něm nemusí vůbec investovat. Pokud si však chtějí nějaké peníze na cokoliv (například na důchod nebo svým dětem či vnoučatům) odkládat, mohou, a to za velmi výhodných podmínek, kdy neplatí žádné absurdní dvouleté poplatky, ani poplatky za vedení účtu. Přispívat jim může i zaměstnavatel a významné jsou také daňové úlevy,“ vysvětluje Jana Havlínová.

Revoluce v produktu Allianz ŽIVOT v kostce:

  1. První pojištění určené PRO ženy                              (od 2012)
  2. Garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy         (od 2013)
  3. První pojištění PRO boj s rakovinou                         (od 2014)
  4. Férově nižší cena za zdravý styl života                    (od 2015)
  5. Žádné počáteční a jiné absurdní poplatky                (od 2016)
  6. Investiční část zcela volitelně a vždy odděleně        (od 2017)
  7. Jednoduše srozumitelné pojistné podmínky             (od 2017)
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.