« Zpět

Nové životní pojištění MaxEfekt 2.0 od pojišťovny MAXIMA

| 6. října 2014 - 14:22 | Zprávy | Životní pojištění

Na trhu životního pojištění v České republice dochází k prudké dynamice změn. Pojišťovna Maxima se proto rozhodla modernizovat svůj produkt životního pojištění MaxEfekt.

Ředitel retailového pojištění Ing. Daniel Hindls k inovaci produktu uvádí: „Klienti i poradci požadují stále větší variabilitu produktu tak, aby byla kryta přesně ta rizika, která poptávají. Tím směrem se vydává i Maxima pojišťovna. Našim cílem je soustředit se zejména na náročnější klientelu, která vyžaduje kvalitní pojištění.“
 
„Důležité je také nastavení provizních podmínek, které klienta nezatěžuje nepřiměřenými náklady a zároveň je zajímavé i pro zprostředkovatele, což je trend aktuálně prosazovaný ČNB,“ dodává Ing. Daniel Hindls.
 
Konkurenční výhody životní pojištění MaxEfekt 2.0
Modernizované pojištění kryje všechny tři stupně invalidity. Je zde možnost si nastavit balíčkování jednotlivých stupňů, čímž se nastaví tzv. umělé progrese. Oproti podobným konkurenčním produktům životní pojištění MaxEfekt 2.0 nabízí krytí nejnižšího stupně invalidity, který je tím nejběžnějším. Pojistí pracovní neschopnost s možností zpětného plnění od prvního dne. Po uplynutí karenční doby, v případě úrazu nebo nemoci, pojišťovna plní sjednanou dávku, a to od prvního dne zpětně. Pojišťovna nabízí také stejné sazby pojištění pro zaměstnance i OSVČ. Pojistí velmi vážná onemocnění vč. připojištění karcinom in situ nebo eboly. U pojištění MaxEfekt 2.0 byl výrazně rozšířen okruh velmi vážných nemocí, u kterého dochází k pojistnému plnění, a to až do výše 4 mil. Kč. Pojištění kryje až 31 diagnóz jako je infarkt myokardu, rakovinu (včetně karcionumu in situ), náhlou cévní mozkovou příhodu nebo také ebolu, roztroušenou sklerózu, HIV při výkonu povolání či Alzheimerovu chorobu.
 
Pojištění MaxEfekt 2.0 přináší mnohem více změn. Za všechny pojišťovna MAXIMA zmiňuje vysoké výstupní věky pojištění – až 75 let nebo různé kombinace trvalých následků až s 8násobnou progresí.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.