« Zpět

Kooperativa většině svých klientů připíše zhodnocení 3,4 %

| 19. května 2015 - 10:13 | Zprávy | Životní pojištění

Vedení pojišťovny Kooperativa rozhodlo o rozdělení podílu na zisku pro klienty životního pojištění. Většina z nich získá za rok 2014 zhodnocení ve výši 3,4 %.

„Klientům u běžně placeného životního pojištění připíšeme za loňský rok celkové zhodnocení 3,4 %. Běžně placené pojištění má u nás sjednáno více než 95 % klientů,“ říká Filip Král, ředitel Úseku pojištění osob v pojišťovně Kooperativa. 
 
U smluv s jednorázovým pojistným Kooperativa připíše 2,7 % a mimořádné účty a vkladový fond v investičním životním pojištění zhodnotí prostředky klientů o 2,6 procenta. 
 
V dnešní době snižujících se výnosů Kooperativa dlouhodobě dosahuje zajímavého zhodnocení prostředků klientů. „U běžně placeného pojištění jsme opět dosáhli zhodnocení přes 3 %, což v současném prostředí nízkých úrokových sazeb považujeme za vynikající výsledek. Klienti se tak nemusejí obávat znehodnocení svých prostředků vlivem inflace,“ vysvětluje Filip Král. 
 
Informaci o připsání podílů na zisku rozešle Kooperativa klientům s kapitálovým životním pojištěním během následujícího měsíce, klienti s životním pojištěním PERSPEKTIVA pak informaci obdrží v rámci každoročního rekapitulačního dopisu v lednu příštího roku.  
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.