« Zpět

Jaké bonusy a slevy můžete nyní využít při sjednání životního pojištění?

| 16. listopadu 2015 - 12:34 | Zprávy | Životní pojištění

Přinášíme přehled bonusů a slev u životního pojištění nabízených vybranými pojišťovnami do konce letošního roku.

Aegon – zvýšený věrnostní bonus
 
Do konce tohoto roku bude na nově sjednané smlouvy automaticky připisován vyšší věrnostní bonus o 5 % (tj. věrnostní bonus celkem 30 %), pokud bude smlouva splňovat podmínky pojišťovny (běžné pojistné alespoň 1 000 Kč a rizikové pojistné minimálně 400 Kč). Bezeškodní bonus (10 %) zůstává zachován. Celkem tedy pojišťovna poskytuje bonus na celé smlouvě ve výši 40 %. To znamená, že po uplynutí 10 let může být klientům vráceno až 40 % zaplacených rizikových poplatků.
 
Komerční pojišťovna – sleva na pojistném a bonusové plnění při závažné nemoci
 
Komerční pojišťovna láká nové klienty na slevu 10 % z pojistného u pojištění HYPO. Akce opět platí jen do konce roku. Obdobně k pojištění ELÁN nabízí pojišťovna několik bonusů, zejména dvojnásobné plnění za invaliditu způsobenou úrazem a dvojnásobné plnění u vyjmenovaných závažných onemocnění (např. infarkt či mrtvice).
 
MetLife – sleva na dětská pojištění
 
Po velice úspěšné akci „Jarní nabídka se slevou 20 %“ přišla pojišťovna MetLife Europe Limited s další cenovou akcí. Do 31. 1. 2016 jsou nabízena všechna dětská pojištění u pojištění GARDE se slevou na pojistném ve výši 20 %.
 
NN – bonusové plnění u invalidity úrazem
 
Reklamní kampaň pojišťovny NN je nepřehlédnutelná. Do 31. 1. 2016 pojišťovna láká klienty u pojištění SMART na výplatu 150 % běžného plnění v případě invalidity úrazem.
 
Pojišťovna ČS – dvojnásobné plnění při onkologickém onemocnění
 
Již jen do 30. 11. „běží“ akce Pojišťovny ČS u pojištění závažných onemocnění v rámci produktu FLEXI. V případě diagnostikování vážné formy rakoviny je vyplacena dvojnásobná pojistná částka, max. 1 mil. Kč navíc.
 
Uniqa – bonusové krytí pro vícečetné porody
 
Pojišťovna Uniqa nabízí do konce tohoto roku bonusové krytí v rámci pojištění RŽP-D.  Toto bonusové krytí platí pro vícečetné porody, kdy v závislosti na počtu narozených dětí a při splnění stanovených podmínek vyplatí pojišťovna ke sjednané pojistné částce pojištění smrti bonus ve výši 30 až 50 tisíc Kč.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.