« Zpět

Co se může stát, stane se, potvrzují zkušenosti klientů Allianz

| 10. července 2018 - 13:48 | Zprávy | Životní pojištění

Garance nejvyššího plnění, okamžitá výplata při úrazu, pojištění pro boj s rakovinou, pojistka pro ženy nebo speciální krytí pro úvěr k hypotéce. Produkt Allianz ŽIVOT poskytuje svým klientům pomoc v těžkých životních situacích. Ti dokládají, že se lidé nemohou spoléhat na to, že když jsou zdraví dnes, bude tomu tak i zítra.

„Kromě progrese trvalých následků ve výši osmi set procent máme něco, co je pro klienty ještě výhodnější. Jde o garanci nejvyššího plnění. Pokud některá z pěti největších pojišťoven zvedne progresi nebo obecně plnění u určitých diagnóz, automaticky se zvýší plnění i našim klientům. Žádný jiný produkt než Allianz ŽIVOT podobnou výhodu neumí,“ říká ředitel Market Managementu Allianz pojišťovny Martin Podávka.

 

Že by měl člověk počítat se vším, dokládá příběh klienta, který si sjednal životní pojištění, jelikož chtěl zabezpečit sebe i svou rodinu. Po nějaké době mu lékaři diagnostikovali zhoubné onemocnění. Protože měl však v pojistce zahrnutý i boj s rakovinou, pojišťovna Allianz se mu v tomto boji stala společníkem a za každou jeho splněnou etapu klientovi vyplácí pojistné plnění.

 

Muž, který si při skoku do bazénu roztříštil krční páteř a zůstal na vozíku, získal prostřednictvím sjednaného životního pojištění od Allianz jak denní odškodné, tak i kompenzaci trvalých následků a invalidní důchod. Díky zproštění od placení pojistného smlouvu nemusí platit a celá rodina na ni může být i nadále pojištěna.

 

Stále častěji se likvidátoři Allianz setkávají i s příběhy, které se týkají malých dětí. Osmnáctiměsíční holčička se popálila na více než 5 % těla, tříletý vnouček zase při běhu uklouznul pod dědečkovu sekačku, kterou mu přejel nohu a způsobil tak devastační poranění paty.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.