« Zpět

„Zlaté“ pojištění FLEXI bude opět atraktivnější

| 20. listopadu 2014 - 11:43 | Zprávy | Životní pojištění

Významné novinky chystá Pojišťovna České spořitelny od ledna u FLEXI životního pojištění. Při stejné ceně nabídne větší rozsah pojistné ochrany u rizika velmi vážného onemocnění a umožní pojištění různých stupňů invalidity na jinou pojistnou částku. Klienti tak mohou dostat za jedno onemocnění z tohoto pojištění peníze až třikrát.

To však nejsou jediné změny. Pojistka nově dokáže přesně kopírovat splátky hypotéky nebo úvěru a toto nastavení lze pružně měnit. Klientům, kterým lékaři již nedávají naději, pojišťovna vyplatí zálohu pojistného plnění ze sjednané pojistné částky okamžitě. Výplata se týká 60 % pojistné částky a klient ji obdrží ihned po stanovení a potvrzení diagnózy terminálního onemocnění lékařem.
 
„Naše pozornost se opět soustředila na podporu klientů ve vážných životních situacích,“ připomíná strategii společnosti Petr Procházka, ředitel úseku řízení produktů Pojišťovny České spořitelny. „Proto zdarma přidáváme další diagnózy závažných onemocnění. Klient s terminální diagnózou dostane část finančních prostředků okamžitě a může je využít na zlepšení kvality života.“
 
Nové úpravy, které Pojišťovna České spořitelny od ledna 2015 zavádí u FLEXI životního pojištění, platí jak pro nové klienty, tak pro ty, kteří si FLEXI sjednali v roce 2009 a později.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Chci se zapojit do soutěže,nevím kde zadat kontaktní údaje,které požadujete,jejich aktualisaci porafte