« Zpět

VI. mezinárodní konference EFPA Česká republika 2.1 - "Tradice v novém formátu"

| 4. září 2017 - 16:36 | Zprávy

Po roce se opět přiblížila největší mezinárodní konference na finančním trhu v ČR – VI. mezinárodní konference EFPA ČR. Ta se v letošním roce uskuteční 20. 9. 2017 v pražském Congress Hotelu Clarion a slibuje velmi zajímavý program.

Do nové „pětiletky“ si Evropská asociace pro finanční plánování Česká republika (EFPA ČR) dala za cíl svoji konferenci posunout opět kvalitativně výše. Do plánování přizvala své členy – elitní poradce a držitele certifikátu Evropský finanční poradce – EFA (European Financial Advisor) a společně připravili zcela nový program konference. Ten je obohacený nové prvky a aktivity, které si sami účastníci předchozích ročníků přáli.

 

Na VI. mezinárodní konferenci EFPA se tak můžete těšit na:

  • nový formát konference s větším zastoupením vzdělávání
  • více než 300 účastníků a přes 20 partnerů
  • přednášku Karla Janečka „Tajemství Karla Janečka“
  • 8 tematických workshopů paralelně ve 2 sálech
  • 6 zahraničních řečníků (Německo, JAR, Velká Británie, Holandsko, Rakousko, Slovensko)
  • společenský večer po skončení konference
  • atraktivní prostředí Congress Hotelu Clarion
  • podporu dobré věci - 50 Kč za každého účastníka bude darováno Projektu Šance (www.projektsance.cz)

V následujících týdnech se podrobněji dozvíte o hlavních bodech programu a jednotlivých řečnících. Již nyní jsou k dispozici informace o nich a také anotace jejich prezentací a workshopů na webu konference www.efpa.cz/konference.

Kapacita konference je k tomuto okamžiku zaplněna z více než dvou třetin, pokud se tedy chcete této akce zúčastnit, s registrací příliš neváhejte. Přihlášení, stejně jako další informace o konferenci naleznete na www.efpa.cz/konference.

 

EFPA Česká republika je zájmové sdružení právnických osob založené v roce 2010. Je součástí evropské sítě EFPA Europe, nejrespektovanější evropské organizace udělující certifikáty v oblasti finančního poradenství a plánování. Cílem EFPA ČR je podporovat a zavést evropské kvalifikační a etické standardy do služeb ve finančním poradenství v ČR a na Slovensku. EFPA ČR je institucí akreditovanou Českou národní bankou pro pořádání zkoušek odborné způsobilosti pro makléře, investiční a finanční poradce a zprostředkovatele. Členové Rady EFPA a jejích komisí se podílí na tvorbě metodik a v rámci pracovních skupin i legislativních předpisů. Vytváří tak prostředí pro zkvalitňování českého trhu finančního poradenství.

Více informací naleznete na www.efpa.cz.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.