« Zpět

Zuno zjednodušilo refinancování, má jen tři sazby

| 10. dubna 2014 - 10:44 | Zprávy | Bankovní úvěry

Online banka Zuno, jediná banka bez fyzických poboček v Česku, zjednodušila refinancování úvěrů. Informuje o tom v nové televizní kampani, která startuje 7. dubna. V rámci akce „Výměna půjček“ zákazníkům nabízí tři základní úrokové sazby podle výše starého úvěru. Klienti proto vždy dopředu vědí, s jakým úrokem můžou počítat, ušetřit můžou celkem až 21 000 korun.

Úroková sazba v Zuno začíná na 6,9 % ročně. Za refinancování navíc klienti neplatí žádné skryté poplatky a vše mohou vyřídit online bez chození na pobočky. Celkovou ušetřenou částku je možné dopředu spočítat přes kalkulačku na webových stránkách Zuno.
 
„Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 %, Zuno nabídne úrok 6,9 %. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 %, klient může dostat úrok 9,9 %. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 %,“ popisuje Lenka Hritzová, šéfka produktového managementu a CRM.
 
Pětadvacetisekundový reklamní spot bude vysílat TV Nova, Nova Cinema a Fanda až do začátku května. V nové televizní reklamě se objeví mladá dívka, která bude nakupovat oblečení pro svůj nový šatník, a mladý pár v prostředí welness centra. Zuno připravilo také nový designový koncept své produktové stránky s detailním popisem této nabídky.
 
Zuno letos přišlo s novým konceptem komunikace, který je založen na běžných životních situacích. Poukazuje v nich na jednoduchost bankovních operací přes internet nebo mobilní telefon.
 
Kampaň připravila reklamní agentura Zaraguza Digital ve spolupráci s režisérem Jurajem Štepkou. Nákup mediálního prostoru zabezpečuje ZenithOptimedia. Aktivity v oblasti content marketingu zajišťují ve spolupráci s interním týmem Zuno agentury Black Apple (public relations) a Ponyhouse (content marketing).
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.