« Zpět

Zákeřné skryté poplatky u úvěrů. Znáte je?

| 8. července 2014 - 12:08 | Zprávy | Bankovní úvěry

Ne každá úvěrová nabídka či smlouva je skutečně transparentní. Skrytých poplatků je spousta a další přibývají. Tento článek by si proto měl přečíst každý žadatel o úvěr dřív, než podepíše smlouvu. Následky neznalosti bývají totiž velmi vážné.

Jeden z nejčastějších poplatků je poplatek za uzavření smlouvy. Ten může být stanoven jako konkrétní částka nebo jako určité procento z částky, kterou si chcete půjčit. Další technikou, jak z klienta vytáhnout více peněz, je poplatek za mimořádnou splátku.
 
Dalším oblíbeným poplatkem českých bankovních i nebankovních společností je poplatek za správu a vedení účtu. Potrestáni budete paradoxně i za to, že úvěr splatíte dříve, obvykle to bývá určité procento z celkové zbývající dlužné částky.
 
Kromě těchto nejčastějších je ale skrytých poplatků celá řada a je pravděpodobné, že budou dále přibývat. Hledejte proto poskytovatele s naprosto transparentními podmínkami úvěrů. Jednou z takových společností je COFIDIS. Nejenže má silné mezinárodní zázemí, ale produkty COFIDIS jsou zcela transparentní a férové.
 
Nenajdete v nich žádné skryté poplatky, výjimky nebo výluky. Přesvědčte se sami a zavolejte na telefonní číslo 810 700 810.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.