« Zpět

UniCredit Bank prodlužuje u hypoték a půjček poplatkovou dovolenou až do konce srpna

| 31. května 2013 - 9:43 | Zprávy | Bankovní úvěry

I během letních měsíců si klienti budou moci sjednat půjčku či úvěr s nulovými poplatky za jejich vedení. UniCredit Bank tak reaguje na velký zájem o tyto produkty ze strany klientů, zejména pak v oblasti hypotečních a spotřebitelských úvěrů. Banka v měsíci březnu oznámila, že v letošním roce by o refinancování mělo mít zájem až 6 z 10 Čechů, kteří si v minulosti vzali hypotéku, a tato predikce se hned v prvních jarních měsících potvrdila.

Celé další tři měsíce, tedy až do konce srpna, budou mít klienti možnost využít výhod rekordně nízkých úrokových sazeb pro půjčky a úvěry, které od začátku roku lámou rekordy. Například u hypoték s tříletou fixací je tato sazba aktuálně od 2,74 % p.a. a u Převratné hypotéky s variabilní úrokovou sazbou dokonce 2,2 % p.a. Tyto sazby lze navíc předfixovat pomocí služby Hypoteční hibernátor, která klientům umožní rezervovat si současnou úrokovou sazbu a hypoteční úvěr s touto sazbou začít čerpat kdykoliv do konce roku.  
 
„Z důvodu velkého zájmu ze strany klientů jsme se rozhodli prodloužit jedinečnou nabídku poplatkové dovolené.  U všech hypotečních a spotřebitelských úvěrů sjednaných do konce srpna nebudeme po celou dobu trvání smlouvy účtovat měsíční poplatek za správu a vedení úvěru. Klientům, kteří chtějí refinancovat svou hypotéku, navíc nabízíme zajištění odhadu nemovitosti zcela zdarma nebo akceptujeme původní odhad. U spotřebitelských úvěrů odměníme dobře splácející klienty atraktivní úrokovou sazbou od 4,9 % p.a.,“ komentuje akční nabídku Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank. 
 
Vzhledem k tomu, že informace o úvěrových nabídkách si klienti nejraději zjišťují sami na internetu, připravila banka pro klienty i novou internetovou aplikaci dostupnou na portále www.splatkomat.cz, díky které si může každý v pohodlí svého domova spočítat výši svých úspor.
 
Kromě speciální akce vztahující se na hypotéky banka dále pokračuje i v nabídce optimalizace spotřebních úvěrů. Službou Optimalizátor úvěrů nabízí klientům, kteří řádně splácející své závazky, několik možností, jak ušetřit. Klient si může vybrat mezi celkovým zlevněním úvěrů, snížením měsíční splátky, možností získat dodatečné finanční prostředky nebo si může spojit všechny výhody Optimalizátoru do jednoho řešení. 
 
Nabídka poplatkové dovolené u úvěrů a půjček potrvá do 31. 8. 2013 a možnost jejího využití je na všech pobočkách UniCredit Bank, a prostřednictvím e-shopu www.unicreditshop.cz
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Omyl.U Presto půjčky si stále chce účtovat 1000,-kč za sjednání. (zdroj: web UCB).Jen hlupák na to přistoupí..