« Zpět

Ten nejvýhodnější úvěr bez účelu

| 28. září 2012 - 10:36 | Zprávy | Bankovní úvěry

Koupit byt nebo dům, či investovat větší objem peněz do svého podnikání není v současné době ničím neuskutečnitelným. Koupit byt nebo dům, či investovat větší objem peněz o svého podnikání není v současné době ničím neuskutečnitelným. Pomoci mohou totiž nejrůznější úvěry , kterých je nabízena celá řada. Společností, která takovéto úvěry a hypotéky nabízí, je WPB Capital.


V nabídce spořitelního družstva WPB Capital najdete několik typů úvěru –hypotéka se zajištěním nemovitostí, úvěr pro konsolidaci či americká hypotéka ze nejsou cizí slova. Nabízeno je přitom až sto milionů korun, jež můžete čerpat jednorázově, ale také postupně s odstupem několika let. Na splácení úvěru pak můžete mít rok jeden, ale i dvacetiletou lhůtu. Ta jako tak se vám ale dostane vašeho vlastního, individuálního splátkového kalendáře. Úvěry jsou pak vhodné zejména pro podnikatele a developery, zažádat o ně mohou ale samozřejmě i soukromé osoby, tato půjčka je pak vhodná jak na konsolidaci úvěrů, investování, financování krátkodobých provozních potřeb ale i na pořízení vlastního bydlení.
Přitom je ale jen na vás, nač byste peníze chtěli mít – jedná se totiž o bezúčelový typ úvěru.Americká hypotéka je přitom určena širokému spektru klientů – jak osobám soukromým, tak podnikatelům, jak občanům České či Slovenské republiky, tak cizím státním příslušníkům. Společnost totiž nabízí také možnost omluvit se anglicky, rusky nebo i vietnamsky. Mimo jazykovou bariéru pak není nepřekonatelným problémem pro získání úvěru ani zápis v registru dlužníků, naopak i ta máte šanci tento úvěr získat.
Vždy pak můžete počítat s bleskovým vyřízením vaší žádosti, podnikatelé navíc ocení to, že nemusejí dokládat historii svého podnikání.
Tento úvěr bez účelu je zkrátka poskytován velkému množství klientů společnosti – jak osobám právnickým, kteří díky němu mohou rozšiřovat své podnikání, tak osobám soukromým, které si díky němu mohli splnit sen o vlastním bydlení.
www.svetpujcek.info

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.