« Zpět

Sberbank nabízí ještě výhodnější spotřebitelské půjčky

| 4. září 2014 - 9:17 | Zprávy | Bankovní úvěry

Sberbank od 18. 8. 2014 opět upravuje podmínky u svých půjček. Klienti, kteří požádají o konsolidaci existujících půjček, mohou nyní získat sazbu od 6,99 % ročně, nižší sazby také nabízí u svých spotřebitelských úvěrů tzv. FÉR půjček.

„Během letošního jara a léta jsme zaznamenali rostoucí zájem o naše spotřebitelské FÉR půjčky. Meziročně v porovnání se stejným obdobím loňska se počet těchto poskytnutých úvěrů zvýšil několikanásobně, což překonalo veškerá naše očekávání. Hlavně to nám nyní umožnilo nabídnout ještě výhodnější podmínky pro klienty,“ uvedl Roman Knaus, ředitel oddělení retailových produktů Sberbank CZ.    
 
V rámci konsolidace od Sberbank lze sloučit úvěry až do výše 1 milionu korun a splátky rozložit na 8 let. Na nejnižší úrokovou sazbu 6,99 % dosáhne klient v případě bezproblémového splácení i díky bonusu poskytovaného bankou až do výše 20 % z půjčené částky. Sloučit lze jak bankovní půjčky, tak ty od nebankovních institucí, splátky různých druhů kreditních a splátkových karet. Do jedné splátky může být zahrnuto i to, když banka po provedené konsolidaci původních úvěrů klientovi navíc ještě poskytne další novou půjčku.   
 
„Umožňujeme dokonce i sloučení přečerpané částky na běžném účtu, chceme tím vyjít vstříc klientům, kteří používají kontokorent a často si nejsou vědomi, že konsolidovat lze povolený debet na běžném účtu. Zároveň si u nás klient může zkonsolidovat do jedné výhodnější splátky i úvěry členů blízké rodiny – tedy svých manželek či manželů, rodičů i dětí,“ vyzdvihl některé parametry novinky Sberbank Roman Knaus. A wide range of bonuses and promotional offers on the site https://22bet-ph.org/ Podle interních údajů banky zhruba 50 % klientů, kteří mají zájem o spotřebitelskou půjčku od Sberbank, již nějaký úvěr od různých poskytovatelů splácí.  Nově tak nyní mohou v rámci konsolidace získat výhodněji úročenou spotřebitelskou půjčku a výrazně ušetřit.
 
Ostatní klienti mohou zvolit FÉR půjčku od 7,99 % ročně, která je nyní ještě výhodnější. Tu banka poskytuje až na osm let v rozsahu od 10 do 500 tisíc korun. Zpracování úvěru i vedení úvěrového účtu jsou zdarma, předčasné splacení je bez sankcí. Úrokové sazby závisí na objemu čerpaných peněz a délce trvání půjčky a začínají již na úrovni 7,99 %. Také zde bonus za řádné splácení dosahuje až 20 % z půjčené částky. Klienti půjčky mohou sjednat on-line na eShopu nebo během jedné návštěvy libovolné pobočky.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Mám zajem o spoluprací ,dělam úvěry už vi jak 10 let děkuji valaskova

Dobrý den, děkujeme Vám za Váš komentář. Nejsem si jistá, zda máte zájem o spolupráci se Sberbank (musíte se obrátit přímo na danou společnost) nebo se Zlatou korunou. Pokud máte zájem o spolupráci se Zlatou korunou - zájem o členství ve Finanční akademii - kontaktujte prosím manažerku Soutěže Zlaté koruny Anetu Neradovou ne e-mailu neradova@zlatakoruna.info nebo na telefonu +420 774 303 526. Vaše Zlatá koruna