« Zpět

S Era sjednocenou půjčkou nově až 450 tisíc bez zajištění, konsolidace i kreditních karet a kontokorentů

| 21. září 2012 - 12:44 | Zprávy | Bankovní úvěry

Od letošního září se mění obchodní parametry Era sjednocené půjčky určené ke konsolidaci, tj. sloučení několika úvěrů do jediné půjčky, kterou klient snadno zvládne, ušetří na splátkách i poplatcích a ještě může získat peníze navíc. Splácení půjčky je přitom možné rozložit až na 8 let. Nově je možné konsolidovat kromě spotřebitelských úvěrů a úvěrů na zboží také kreditní karty a kontokorenty a půjčit si až 450 tisíc korun bez zajištění.


„Era sjednocenou půjčku nyní nabízíme i novým klientům a podnikatelům na jejich osobní finance. Neúčelová část půjčky, kterou klient může získat nad rámec částky potřebné ke splacení stávajících úvěrů, již není omezena. Záleží na klientovi, zda využije možnosti financovat jednou Era sjednocenou půjčkou také své další plány. Půjčka je teď navíc pro klienta opravdu jednoduchá, nemusí se o nic starat, předčasné splacení jeho stávajících půjček zajistíme za něj. Z dalších změn může být zajímavá i možnost konsolidovat pouze jediný úvěr. Era sjednocená půjčka si přitom nadále zachovává všechny výhody Era půjček, tj. poskytnutí ani správa nic nestojí, klient platí jen výši měsíční splátky a k půjčce je možné si sjednat pojištění schopnosti splácet pro nenadálé životní situace," popisuje změny Olga Břízová, manažerka segmentu Úvěry Poštovní spořitelny.
Největší změny Era sjednocené půjčky platné od 1.9. 2012
- Klientovi sloučíme kromě půjček a úvěrů na zboží i kontokorenty a kreditní karty
- Zajistíme za klienta předčasné splacení jeho stávajících půjček
- Klient si může půjčit bez zajištění až 450tis.Kč, se spolužadatelem až 600 tis.Kč
- Sloučíme osobní půjčky i novým klientům a podnikatelům
- Půjčku sjednáme i klientovi s hypotékou či stavebním spořením (nejsou předmětem konsolidace, jejich existence však není překážkou)
O Era sjednocenou půjčku mohou klienti žádat na všech Era finančních centrech. Více informací o půjčce lze získat také na bezplatné infolince 800 210 210 a na www.erasvet.cz, kde je k dispozici i úvěrová kalkulačka.
Reprezentativní příklad Era sjednocené půjčky ve výši 200 000 Kč na 6 let:
RPSN 10,37 %, úroková sazba 9,9 % p. a., počet splátek 72, poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu 0 Kč, měsíční splátka 3 696 Kč, celková částka k úhradě 266 112 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 16. den měsíce následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 16. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Dobry den .Chci se prosim zeptat. Muzu pozadat o konsolidaci ,kdyz jsem na materske dovolene ??

 

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Server zlatakoruna.info funguje jako informační web (články) a srovnávač produktů. Váš dotaz je tedy potřeba zaslat přímo do Poštovní spořitelny, či kontaktovat finančního poradce. V sekci článků, kam jste dotaz zaslala, diskutují pouze čtenáři. Děkujeme za pochopení. Vaše Zlatá koruna

potrebuji podrobnejsi informace o konsolidaci pujcek