« Zpět

S Autokartou od Cetelemu sleva 4 % na pohonné hmoty

| 24. září 2013 - 11:45 | Zprávy | Bankovní úvěry

Společnost Cetelem nově nabízí Autokartu, díky níž mohou řidiči tankovat pohonné hmoty se slevou 4%. Dle aktuálních cen* pohonných hmot činí sleva zhruba 1,45 Kč na každém litru paliva. Podmínkou pro získání Autokarty je nákup vozidla pomocí úvěru Cetelem AUTO v síti smluvních partnerů, a to do konce letošního roku. Slevu 4 % mohou klienti využívat minimálně do konce roku 2014. Nabídka platí pouze pro fyzické osoby.

Maximální výše slevy činí 400 Kč měsíčně a ročně tak mohou klienti na palivu ušetřit až 4800 Kč. Slevu zákazník získá po zaplacení svého nákupu Autokartou. Tuto nabídku je možné kombinovat se všemi akčními nabídkami na financování vozidel či motocyklů, a to nových i ojetých.
 
Autokartu mohou klienti používat nejen na nákupy paliva, ale také pro výběry z bankomatů či platby v prodejnách. Kromě slev na pohonné hmoty mohou klienti využívat také slevy u obchodních partnerů v rámci Bonus Clubu Cetelem. Získávají k tomu úvěrový rámec ve výši 10 000 Kč s možností navýšení až na 100 000 Kč a bezúročné období až 55 dní. Vydání a aktivace karty je zdarma.
 
V prvním pololetí zvýšil Cetelem meziročně objem produkce v rámci financování vozidel o více než 50 %, když poskytl meziročně o téměř 170 mil. Kč více, dle ČLFA jde o největší nárůst v rámci trhu. „Díky pozitivní reakci našich prodejců a zákazníků na nabídku spojenou s Autokartou věříme, že i druhé pololetí bude pro Cetelem v oblasti financování vozidel stejně úspěšné, “ říká Jan Kloud, ředitel financování vozidel CETELEM ČR, a.s.
 
* dle www.ccs.cz, ceny PHM za 08/2013
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.