« Zpět

Před Vánocemi roste zájem o úvěry

| 24. listopadu 2011 - 10:55 | Zprávy | Bankovní úvěry

[Tisková zpráva] Zájem o spotřebitelské úvěry roste s blížícími se vánočními svátky. Již v posledních týdnech zaznamenala GE Money Bank o pětinu více nových žádostí o Expres půjčku. Ke konci října 2011 bylo sjednáno přes 60 tisíc Expres půjček. To činí z Expres půjčky jeden z dlouhodobě nejoblíbenějších úvěrových produktů na českém trhu. 

[Tisková zpráva] Zájem o spotřebitelské úvěry roste s blížícími se vánočními svátky. Již v posledních týdnech zaznamenala GE Money Bank o pětinu více nových žádostí o Expres půjčku.
Ke konci října 2011 bylo sjednáno přes 60 tisíc Expres půjček. To činí z Expres půjčky jeden z dlouhodobě nejoblíbenějších úvěrových produktů na českém trhu. GE Money Bank si tak i nadále drží pozici druhého největšího poskytovatele spotřebitelských úvěrů v České republice.

„Navzdory stagnujícímu trhu spotřebitelských půjček zaznamenává nyní GE Money bank zvýšený zájem o úvěrové produkty. Počet nových žádostí o spotřebitelské půjčky stoupl v průběhu posledních týdnů v průměru o 20 %. Předpokládáme, že tento zvýšený zájem bude vrcholit až v posledních týdnech před Vánocemi v souvislosti s vánočními nákupy. Expres půjčku nejen na nákup vánočních dárků lze přitom u GE Money Bank až do konce roku získat za zvýhodněných podmínek,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

Lidé mají o půjčky stále zájem, přistupují k nim ale jinak než dosud. Chovají se zodpovědněji: spojují je primárně s investicí do věcí trvalé hodnoty. To potvrzuje i fakt, že nejčastějším účelem využití Expres půjčky jsou investice do bydlení – a to až v 39 % případů. Zároveň si ve větší míře než dříve lidé sjednávají pojištění schopnosti splácet (76 % nových žadatelů o půjčky). Stále výrazněji roste také zájem o Konsolidaci půjček.

Všem zájemcům o Expres půjčku nabízí GE Money Bank až do 31. prosince 2011 výběr jednoho ze tří možných zvýhodnění:

• Odpuštění poplatku za poskytnutí a předčasné splacení půjčky

• Zaplacení jedné splátky bankou

• Odklad splátek o 3 měsíce

Expres půjčka byla uvedena na trh v roce 1999 jako první neúčelový, nezajištěný spotřebitelský úvěr s vyřízením na počkání v České republice. Expres půjčku lze získat ve výši od 30 do 600 tisíc korun, přičemž GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění úvěru. O poskytnutí rozhoduje banka na počkání, do 5 minut od podpisu smlouvy má klient peníze na účtu. Dobu splatnosti si zákazníci mohou standardně zvolit podle svých požadavků v délce 24 až 96 měsíců.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.