« Zpět

Potřebujete pár tisícovek navíc? Víme, jak na to!

| 23. července 2018 - 7:30 | Zprávy | Úvěry

Jedna kapsa prázdná a ta druhá? Vysypaná! Že přesně nějak takhle vypadá vaše aktuální finanční situace? Nic záviděníhodného. Naštěstí to můžete vcelku snadno a jednoduše změnit. Pokud musíte uhradit výdaj, který nepočká a potřebujete pár stovek nebo tisícovek, poradíme, kde je vzít. Legálně, samozřejmě.

 

 

 

Půjčky od rodiny nebo známých

 

Pokud ve vaší rodině a mezi přáteli panují dobré vztahy, není od věci zvážit menší rodinnou či kamarádskou výpomoc. Dobré ovšem je, pokud tak učiníte na základě smlouvy, která by měla obsahovat alespoň ty nejdůležitější zákonné náležitosti. Samozřejmostí je označení smluvních stran, stejně jako objem sjednávané půjčky a termín, do kdy je nutno peníze navrátit. Chybět by nemělo ani datum uzavření smlouvy a podpisy obou zúčastněných stran. Možná byste se divili, kolik rodin a přátelství se rozkmotřilo kvůli penězům. Proto se v téhle oblasti nevyplatí riskovat.

Kontokorent

 

Zajímavou možností, jak mít po ruce stále dostatečný objem finančních prostředků, je kontokorent – chcete-li povolené přečerpání účtu. Půjčit si tak můžete pět až dvacet pět tisíc korun se splatností, jeden, tři, šest nebo dvanáct měsíců. Úroky tady sice nejsou nejnižší, počítají se ale pouze z aktuálně vypůjčené částky. Jen pozor na splatnost kontokorentu. Pokud ji „přešvihnete“, hrozí vám nemalé sankce, ale i zápis do registru dlužníků.

Kreditní karty

 

Alternativou, jak uhradit nákupy, které jednoduše nepočkají, jsou i kreditní karty. I zde je ale potřeba vědět, jak s nimi zodpovědně a bezpečně zacházet. Většina jejich vydavatelů stanovuje tzv. bezúročné období, během kterého můžete za zboží platit, aniž by vám byly účtovány nějaké poplatky. Navíc získáte i bonusy v podobě slev anebo dárků navíc. Pokud byste ale kreditku nevyrovnali do jasně stanoveného data, budou vám opět účtovány sankce, které jsou vše, jen ne nízké.

Mikroúvěry u bank

 

Mikroúvěry, chcete-li půjčky do výplaty, jsou nejčastěji poskytovány do výše pěti tisíc korun. Tuhle finanční rezervu navíc můžete získat pohodlně, bez zbytečného papírování a prakticky bez toho, aniž byste opustili pohodlí vašeho domova. Úvěr totiž sjednáte online prostřednictvím jednoduchých formulářů, jejichž vyplnění vám nezabere víc než pár minut. Některé druhy mikropůjček dokonce můžete sjednat přes telefon anebo SMS zprávu.

Rychlé půjčky u nebankovních institucí

Nemůžete si dovolit na peníze čekat? Nevadí, i pro vás existuje alternativa v podobě rychlých půjček rovnou na účet anebo v hotovosti. Tyto nebankovní půjčky opět sjednáte online. Některé společnosti dokonce nevyžadují potvrzení od zaměstnavatele ani ověřovací poplatek ve výši jedné koruny, který proces půjčky zbytečně zdržuje. Půjčky ihned do 5 minut jsou poskytování okamžitě po podpisu smlouvy. Pokud se vaše banka shoduje s bankou věřitele, peníze čerpáte prakticky okamžitě

Официальное зеркало казино SpinWin - https://spinwin.name/ . Не упускай свой шанс - регистрируйся на сайте и играй на реальные деньги!

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.