« Zpět

Odměnu za řádné splácení úvěru až 50 tisíc Kč získají nově i podnikatelé

| 26. září 2013 - 12:45 | Zprávy | Bankovní úvěry

Raiffeisenbank opět zvýhodňuje oblíbený spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka. Za řádné splácení klienti mohou od banky zpět získat až 50 tisíc korun. Nově se zvýhodnění týká i podnikatelů, kteří si zažádají o Podnikatelskou rychlou půjčku.

Raiffeisenbank dále zvýhodňuje své úvěry pro fyzické osoby i podnikatele tím, že odmění klienty, kteří po celou dobu úvěru řádně splácí. „Klienty jsme začali odměňovat za řádné splácení na jaře letošního roku a tento benefit se setkal s velkým ohlasem. Současně jsme zaznamenali zájem našich klientů z řad podnikatelů a malých firem o možnost získat stejnou odměnu, a proto nově toto zvýhodnění nabízíme i v oblasti podnikatelských úvěrů,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Zuzana Hyblerová.
 
Princip odměny je u obou typů úvěrů stejný. „Klienty odměníme za řádné splácení, a to podle délky trvání úvěru a jeho výše. Čím delší a vyšší půjčku si klient sjedná, tím vyšší částka se mu na konci vrátí. Zpět je možné získat až 50 tisíc korun,“ dodala Zuzana Hyblerová. Nabídka platí pro úvěry sjednané od dnešního dne, u podnikatelských úvěrů je možné tento benefit získat až do konce října, u spotřebitelských úvěrů pak až do konce listopadu.
 
Raiffeisenbank nabízí svou Rychlou půjčku s úrokovou sazbou od 8,9 %, neúčtuje žádné poplatky za poskytnutí ani vedení úvěru. Součástí úvěru je zdarma i základní pojištění proti neschopnosti splácet. Úvěr lze získat od 20 tisíc do 500 tisíc korun.
 
Podnikatelská rychlá půjčka je určena pro podnikatele a firmy s ročním obratem do 50 milionů korun. Maximální výše úvěru jsou tři miliony korun, k žádosti o úvěr stačí pouze jedno daňové přiznání a součástí úvěru je, stejně jako na Rychlé půjčce, pojištění úvěru proti neschopnosti splácet v případě smrti či trvalých následků způsobených úrazem.
 
„Nejsnazší cestou, jak si zajistit řádné splácení a tím i šanci na získání odměny, je propojení úvěru s osobním či podnikatelským eKontem, “ dodala Zuzana Hyblerová. V rámci eKonta KOMPLET klient v jednom transparentním poplatku získává mj. neomezený počet domácích plateb, výběry z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma, kontokorent, zvýhodněný spořicí účet či kreditní kartu, která vrací určité procento z každého nákupu.
 
Na podobném principu komplexního účtu s jedním transparentním poplatkem je založeno i Podnikatelské eKonto KOMPLET. Rovněž podnikatelé tak mají v rámci jednoho paušálu k dispozici neomezený počet domácích plateb, výběry z bankomatů všech bank doma i v zahraničí zdarma, součástí je i vedení účtu až v devíti různých měnách, kontokorent či spořicí účet. Podnikatelé navíc získávají i možnost propojení účtu se svým účetním systémem, součástí Podnikatelského eKonta KOMPLET je i pojištění Asistenční služby pro podnikatele včetně právního servisu. Začínající podnikatelé navíc mohou všechny tyto výhody získat v rámci účtu Podnikatelské eKonto START získat za výhodný měsíční poplatek 99 Kč, a to včetně vedení kontokorentního úvěru.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.