« Zpět

Nákup ojetého vozu přímo od majitele je možné u GE Money Auto, mimo bazary se prodá téměř polovina ojetin

| 26. listopadu 2014 - 14:41 | Zprávy | Bankovní úvěry

Společnost GE Money Auto rozšířila nabídku svých služeb na vozy, které majitelé prodávají napřímo. Úvěrem autoCREDIT TANDEM mohou lidé nově financovat ojeté vozy mimo autobazar. Podle aktuálního průzkumu GE Money Auto se přímo a bez prostředníka prodá více než 42 % ojetých vozů. Úvěr autoCREDIT TANDEM může využít při nákupu ojetého vozu prakticky každý, stačí se obrátit na regionálního zástupce GE Money Auto.

„Náš průzkum ukázal, že nákup ojetého vozu přímo od majitele je stále oblíbenější. Mezi mladými lidmi do 26 let jde dokonce o nejčastější způsob jak si pořídit auto, bez prostředníka si jej koupilo více než 51 % mladých majitelů ojetin,“ říká Vojtěch Neduchal, ředitel společnosti GE Money Auto. „Hlavním důvodem, proč se lidé při nákupu ojetých vozů obracejí mimo bazary, bývá nižší cena (44 %), 31 % zákazníků se potom chtělo osobně setkat s předchozím majitelem vozu. Mezi dalšími důvody proč koupit ojetý vůz napřímo bývá prodej mezi přáteli či v rodině anebo nákup vozu ze zahraničí, případně od zaměstnavatele po skončení operativního leasingu,“ dodává Vojtěch Neduchal.
 
Výhody úvěru autoCREDIT
Hlavní výhodou úvěru autoCREDIT při přímém prodeji vozu je, že prodávající dostane celou částku za vůz po podpisu smlouvy a kontrole potřebných dokladů přímo na svůj účet. Na celou transakci včetně uzavření smlouvy stačí jediná, zhruba třicetiminutová schůzka. Stačí, aby klienti kontaktovali obchodní zástupce GE Money Auto. Zájemci najdou kontakty na webu gemoneyauto.cz, získají je také na zákaznické lince společnosti. Úvěr autoCREDIT TANDEM má stejné výhody jako standardní úvěrový produkt společnosti GE Money Auto. Klient si sám může nastavit výši první splátky (tzn. akontace), délku splácení, výši splátek a dokonce i datum první splátky. K úvěru si navíc může sjednat i výhodné povinné ručení a havarijní pojištění, které pak platí jednoduše v jedné splátce společně s úvěrem.
 
Úvěr na počkání
Úvěry autoCREDIT od GE Money Auto na nové i ojeté vozy jsou určeny pro fyzické osoby, podnikatele i firmy. Minimální výše úvěru je 25 tisíc Kč. Žádost o úvěr lze vyřídit na počkání přímo při prodeji vozu. Délka splácení úvěru je 6 - 72 měsíců, záleží také na stáří vozidla. Pro sjednání úvěru u ojetých vozů do 200 tisíc Kč není povinné uzavírat havarijní pojištění. Více informací o úvěru autoCREDIT od GE Money Auto naleznete na webu www.gemoneyauto.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Pěkný článek :) Děkuji Vám za něj :) A šlo by k té půjče dostat třeba i tuto službu