« Zpět

Nadělte si k Valentýnu skvělé bankovní služby, UniCredit Bank připravila zvýhodněnou paletu produktů

| 10. února 2016 - 13:28 | Zprávy | Úvěry

Měsíc zamilovaných je v UniCredit Bank ve znamení skvělých nabídek – 25% slevy na vstupních poplatcích u jednorázových či pravidelných investic nebo až 20% slevy z úroku na PRESTO Půjčce. Zamilovat se klienti mohou i do U konta s bezplatnými výběry z bankomatů na celém světě. V únoru ho získají na půl roku zcela zdarma bez jakýchkoli podmínek. Stačí do konce měsíce navštívit kteroukoliv pobočku UniCredit Bank nebo bankovní e-shop.

Únor je tak tím nejlepším obdobím pro využití zvýhodněných podmínek u investic, účtu bez poplatků či půjčky. Klienti UniCredit Bank totiž mohou do konceměsíce získat například až 20% slevu z úrokové sazby u neúčelové PRESTO Půjčky. Slevu získají všichni žadatelé na pobočkách i v bankovním e-shopu. Ušetřit lze i na jednorázovém či pravidelném investování, všechny vstupní poplatky fondů společnosti Pioneer Investments budou v únoru snížené o 25 %. Ušetřené finance lze pak investovat do originálního valentýnského dárku.  

Neomezené platby a výběry z bankomatů bez poplatků nabídne U konto, které si noví klienti můžou vyzkoušet na půl roku zdarma, a to bez nutnosti minimálního kreditního obratu. Pokud budou s U kontem po uplynutí této doby spokojeni stejně jako 240 tisíc klientů UniCredit Bank, stačí si na něj nechat posílat 12 tisíc měsíčně a stejné podmínky vám bude banka garantovat minimálně dalších deset let. Společně s Generali Pojišťovnou UniCredit Bank zvýhodní i životní pojištění –získáte zvýšené pojistné krytí zdarma.  

Výjimečnou valentýnskou nabídku mohou klienti využít i s jakoukoliv platební kartou od UniCredit Bank. Stačí se zaregistrovat do slevového programu U-šetřete na www.u-setrete.cz a 14., 21. a 28. února vám banka například z celkové útraty v jakékoliv restauraci zaplacené kartou UniCredit Bank vrátí 20 % (celkem maximálně do výše 300 Kč). Romantickou večeři si tak klienti užijí nejen na talíři, ale i na účtu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.