« Zpět

Na co si lidé berou úvěr? I na psa či koně

| 13. září 2013 - 12:55 | Zprávy | Bankovní úvěry

Ačkoli většina lidí sahá po úvěru ve chvíli, kdy chtějí rekonstruovat nemovitost, pořídit si auto, vybavit byt či nakoupit elektroniku a výpočetní techniku, najdou se i tací, kteří pomocí úvěru financují například pořízení psa nebo třeba koně.

Úvěrové společnosti Cetelem se s tím svěřilo několik klientů, kteří se zúčastnili soutěže Projekt snů. Do této soutěže lidé přihlašovali své projekty, které financovali pomocí úvěru od Cetelemu, a pět z nich vyhrálo od 5 do 50 tisíc korun.
 
Kromě pořízení zvířete lidé využívají finanční prostředky z úvěru i k zaplacení léčby nemocných zvířat. „Díky úvěru jsem mohla odkoupit zraněného závodního koně a zaplatil mu léčbu,“ uvedla například jedna ze soutěžících. Jiná klientka se svěřila, že peníze si půjčila na operaci psa, aby mohl opět běhat a nehrozilo mu ochrnutí.
 
Někteří lidé použijí získané finanční prostředky na operaci, a nejedná se jen o silikonové prsní implantáty. Například jeden klient zaplatil člověku z rodiny operaci očí. Úvěr pomáhá lidem také rozjet vlastní podnikání, například soukromou školku, fotostudio, taneční studio, či otevření retro hudebního klubu.
 
Společnost Cetelem vyhlásila v tomto týdnu soutěž Projekt snů II. Až do 19. září mohou lidé přihlašovat nikoli své projekty, které financovali pomocí úvěru od Cetelemu, ale ty, na které by použili finanční výhru. Vítěz soutěže získá od Cetelemu 100 tisíc korun. Další čtyři pak získají od 5 do 50 tisíc korun. Atraktivní ceny jsou připraveny i pro hlasující. Pravidla soutěže a další informace na projektsnu.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.